SGF 2022: Gameplay teasert kapott a Flashback 2

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 9.
  • Videó
Link másolása
Három évtizedes szünetet követően folytatással tér vissza a Flashback, méghozzá az eredeti alkotókkal a fedélzeten. Lessünk bele a játékmenetébe!

A Microids Studio Lyon csapata folytatást készít a Flashbackhez, a második rész ráadásul az eredeti dizájner, Paul Cuisset segítségével készül, aki Thierry Perreau dizájnert és Raphaël Gesqua zeneszerzőt is magával hozta. A Summer Game Fest nyitóműsorán az első gameplay teasert vetítették le belőle:

A történet főhőse ezúttal is Conrad B. Hart lesz, aki a Master Brain legyőzése után ismét kénytelen lesz szembenézni az emberi civilizációt fenyegető Morphokkal, miután azok elrabolták a barátját, Iant. A klasszikus akció-platformer folytatásában megfordulunk majd ismerős helyszíneken, mint Neo Washington és a Dzsungel, de újdonságként Neo Tokióba és egy rejtélyes űrállomásra is eljutunk. 

A Flashback 2 idén érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, jövőre pedig Switchre is megjelenik.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...