SGF 2022: Co-op túlélőjátékban térhetünk vissza Mória tárnáiba

  • Írta: sirdani
  • 2022. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Bizony! The Lord of the Rings: Return to Moria címen egy vadonatúj Gyűrűk Ura-játék tűnt fel a láthatáron a Free Range Games csapatának hála, melyben nem kisebb feladat vár ránk, mint visszaállítani Mória dicsőségét.

A Return to Moria a negyedkorban fog játszódni, vagyis a Hobbit és a Gyűrűk Ura eseményei után, amikor hét törptársunkkal elhatározzuk, hogy beteljesítjük Glóin fia, Gimli örökségét, és visszatérünk a legendás földalatti birodalomba. Csak hát igen… noha a Balrog már nem jelent veszélyt, de Móriába még közel sem tért vissza a béke.

Szerény kis csapatunkkal nem csak a végeláthatatlan oszlopcsarnokok felderítésével és restaurálásával kell majd foglalkoznunk, hanem mellette orkok, trollok és a mély sötétség más egyéb borzalmaival is meg kell majd küzdenünk. És mit is érne egy mindenre elszánt törp a megfelelő felszerelés nélkül? A siker érdekében nyersanyagokat gyűjthetünk, fegyvereket és páncélokat fejleszthetünk, illetve a mindent átható sötétséget is megtörhetjük egy-egy alaposabban kivilágított rögtönzött bázis felépítésével.

Sőt! Igazi túlélőjátékos kalandok várnak majd ránk, mivel oda kell majd figyelnünk az alvásra, a hőmérsékletre és persze még a lépteink neszére is, nehogy a végeláthatatlan mélységben olyan borzadalmakat ébresszünk fel, mint ahogyan azt az a legendás „ostoba Tuk” tette.

A The Lord of the Rings: Return to Moria előreláthatóan 2023-ban rajtol el kizárólag az Epic Games Store kínálatában.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
Ghabor76
#3: Egyetértek! Annyira látszik, hogy a címmel akarják eladni. Én egyáltalán nem érzem magam móriába csak azért, mert pár motívumot áthúztak és törpökkel rohangálok.
4.
4.
BockÚr
#3: Figyelj ahhoz képest, hogy milyen trash cimek szoktak jönni gyűrűk néven kezdésnek ez nem is lehet olyan rossz
3.
3.
mohaneji
ennél a Gyűrűk Ura többe érdemelne szerintem.
2.
2.
markoci555
pont Moria-nál tartok a könyvben, de amint megláttam hogy epic exkluzív el is ment a kedvem, menjenek a ****ba, remélhetőleg nem egy szokásos kifulladó monototon survival cucc sül ki belőle és 1 év múlva megy steamre
1.
1.
Heldengeist
Miután ennyire jól nem adtak hírt múltkor sem az ingyen osztott játékról, most a Venetica Goldot adja ingyen a GoG:
https://www.gog.com/game/venetica
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...