Nyerj eredeti Forza Motorsport 2 játékot!

  • Írta: Daks
  • 2007. június 8.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Legújabb nyereményjátékunk az Xbox 360 tulajdonosoknak szól. Válaszolj helyesen három kérdésre, és két hét múlva tied lehet egy eredeti Forza Motorsport 2!
Legújabb nyereményjátékunk az Xbox 360 tulajdonosoknak szól. Válaszolj helyesen három kérdésre, és két hét múlva tied lehet egy eredeti Forza Motorsport 2!


A játékot a Microsoft Magyarország ajánlotta fel, futtatása pedig csak és kizárólag egy újgenerációs Xbox 360 játékkonzolon lehetséges. Hogy kerül be a neved a kalapba? Nos, nem kell mást tenned, mint rákattintani a főodali két kisképes cikkajánló alatti Forza Motorsport 2 bannerre, és helyesen válaszolni az ott feltett kérdésekre. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor olvasd el a játékról készült cikkünket, abban minden választ megtalálsz! A nyereményjátékban minden regisztrált Gamekapocs tag részt vehet, ám az Xbox-os közösség nevében arra kérnénk titeket, hogy csak az induljon a versenyen, aki rendelkezik Xbox 360 konzollal, vagy jó helyre el tudja ajándékozni nyereményét. Sok sikert mindenkinek!
34.
34.
porrub11
már meg volt a sorsolás? úgy érzem magam ezen a honlapon, mint mikor várjuk az újévet és egyszer csak vége van a világnak. mért van most olyan rossz kedved gamekapocs?
33.
33.
porrub11
itt vagyok már kb. 5 órája a Gamekapocson, de még mindig nem sorsoltok. Éjfélkor lesz a sorsolás? Azt mondtátok, hogy ma van. Elhagy lassan a türelem
32.
32.
porrub11
de ahogy hallom a kommenteket, látom lassan hogy mit mondhatott a gyerek. szóval nekem is "anyuci meg apuci" vette karácsonyra az x360-at, de mivel még 14 éves vagyok, ezt nem tudtam volna anyagilag fedezni. sőt, még azt is is elárulom, hogy nagyon utálom a ps-t, úgy ahogy van. de ezt akkor sem közlöm egy x360 fórumon... másik meg ez a tipikus "hasonlítsuk össze a kettőt, hogy kiderüljön, ki a királyabb, én vagy te" stílus, ami a legszánalmasabb de nem is szabadott volna belepofáznom, mert úgyse olvastam a gyerek kommentjeit
31.
31.
porrub11
egyébként próbálom megkeresni ennek a "resistance" gyereknek a kommentjét, de nagyon nem találom... itt csak 4-ig mennek az oldalszámok... és nincs ott
30.
30.
porrub11
jaj... tök para vagyok...
29.
29.
porrub11
hánykor lesz a sorsolás?
28.
28.
Hellgate HU
Egyebként ha vége van a nyereményjátéknak és már elég sok embernek meg lesz a Forza2 akkor be lehetne ide írni a gamertagunkat , és játszanánk live-n , egy megbeszélt időpontban.

Mondjátok nem igazam van ? :D:D
27.
27.
Hellgate HU
Kössz az info-t. Hát jó lenne megnyerni akkor erre sem kellene már költeni , mert még a CMR DIRT-et megveszem és a The Darkness-t. :D
26.
26.
Daks
hellgate 22-én van sorsolás
25.
25.
Felhasználónév
24.
24.
VID993HUN
Én már 50%-nál tartok :)

Örülök nagyon, de úgyse én nyerem meg :D
23.
23.
Hellgate HU
A nyereményjáték végeeredményét körülbelül mikor lehet megtekinteni ?

Amugy jó a FM2 nagyon !
22.
22.
huszti
Húú, apám, ezen idnulok. Igaz nincs xbox360-nom, de ha nyerek, az egyik barátom angyon örülni fog neki! Köszi a nevébe is.



Resistance meg hagy szokja, majd jól megszívja, ha nagyobb lesz, mert akkor biz már dolgozni kell a pénzért.
21.
21.
Daveout
Myko Alto, légyszives nevesitsd meg azokat akikre szántad ezt a 12 éves inget mert tulajdonképpen ezért vagyunk név szerint fent az oldalon! És mint láttam azok veszik magukra akiknek nem is kéne!
20.
20.
Myko Alto
Ch4bi! Én a véleményemet nem erre a videora alapoztam, hanem arra, hogy világot látott már hd video mindkét játékból is és azután úgy véltem, hogy a GT HD szebb. Persze ez eléggé meddő vita ám :D hiszen tényleg, kinek mi :)



Látom a 12 éves inget magadra vetted valahol :) de ne tedd, mert nem neked szól :) Egyébként mint látod, te is tudtál értelmesen, köpködés nélkül irni, akkor a többiek is képesek erre!



Nem feltétlenül kell a flame gyerekek, de ha nektek az kell, akkor csinálok én akkorát, hogy leég a hajatok és a gépetek is! :D:D
19.
19.
Ch4Bi HUN
jah amúgy akartam még valamit írni a Resistance gyereknek: figyu járjál olyan oldalakra télleg ahol te leszel a szép fiú meg a jó fiú az ilyen beszólásaiddal, sajnos az 576 fórumos részlege megszűnt, pedig ott voltak ilyen kis 10 éves PS fanok azt az oldalt már nem tudom ajánlani nézzél másik után ;)
18.
18.
Ch4Bi HUN
Myko Alto:Kinek mi a szebb.. hogyha ezt egy Youtubés videóból megtudod mondani ami kb 300*400-as felbontásba van akkor elég nagy szakértő lehetsz te is :).... Ja és Grafika... kit érdekel mert engem nem nagyon, a Wow-a legszebb pc-s játék nem???? - mégis azt játszák a legtöbben online-ba és még sorolhatnám jó 2 oldalon keresztül a példákat... Jó én is Xbox párti vagyok nem tagadom, de a sony gépével sincs semmi bajom egyszerűen nem tetszik kész:

1/hülyének nézik az eleje óta az embereket

2/drága

3/ a kontroller nevetséges(pro gémerek nem tudnak rajta játszani egyszerűen)...+ (ganyinak mondgató könnyűség - mintha egy üres csokipapírt fognék)..

4/online szolgáltatás is elég gyerekes még .... és még sorolhatnám egy darabig, egy játéknak nem a garafikáját kell nézni ha már azt nézed régen rossz... Jah és amúgy sztem a Forza 2-re se lehet nagyon panaszkodni grafika terén, csak ennyit akartam mondani ja és nem 12 éves hülyegyerek vagyok, és értek egy kicsit a játékokhoz,főleg az FPS-ekhez
17.
17.
Myko Alto
Itt hívom fel a kedves olvasók, látogatók és hozzászólók figyelmét, hogy kezd elegem lenni az ilyetén fajta, kb 10-12 éves kis faszkalapokhoz méltó beszélgetésekből, fikázásokból és szardobálásokból!



Nem szoktam magam elragadtatni, de ez most már tényleg sok! Vagy kommentezzétek rendesen a híreket vagy kussoljatok, de ha mégis elkezdtek itt nekem baszakodni, akkor szépen kitörlök mindenkit a francba, aztán mehet játszani a PS3 vagy X360 gépével szépen!!!



u.i.: hozzáteszem, de csak említés végett, hogy persze szép a Forza 2, szép... de a GT HD még a demo állapota ellenére is szebb! :D:D:D:D:D
16.
16.
Crisis
mililiter6527 te meg köcsög xbox fan lehetsz nem ?
15.
15.
Daveout
Ennek a nyereményjátéknak csak örülni lehet fojesz!!! Forza Forza2!!!:D
14.
14.
FNorberto
Megpróbálkzok ezzel a nyeremény játékkal:DErre a resistance gyerekre csak annyit mondok hogy szánalmas.Remélem télleg el ment:D
13.
13.
fojesz
Nah jó srácok, beszéljünk inkább a hírről.



Örülünk a nyereményjátéknak? :D
12.
12.
MR. SOPRANO
Jól van resistance,jól van.Szerintem te csak azért teheted meg mert anyuci vette neked vagy apuci,mert egy kis elkényesztetett hülye gyerek vagy.Mind egy.Sajna még nics box 360-om úgyhogy nem veszek ezen részt.Pedig jó lett volna.
11.
11.
naval
egy forza 2-vel foglalkozó oldalra bemenni és fikázni a játékot olyan, mint Harlemban niggerezni.

okos gyerek .

belinkelte a videót ami összehasonlítja a két játékot,utána meg sápitozik hogy: anyuuuuu az enyém csak demoooo,és bántották.

igen kisfiam ,persze hogy az a legjobb és legszebb ami neked van!!!!

és csak neked!!!!

ez a szintje.....

10.
10.
Sörivó
Nyugodt ember vagyok de ez a Resistance gyerek fölagyalt ! Hogy jön ő ahhoz , hogy itt fikázza mind a résztvevőket, mind azokat akik több évet ölnek abba , hogy 1 game elkészüljön ! Maximum ahhoz van joga , hogy elmondja az ő véleményét ( de normális hangnemben) Nekem is a kedvencem az FPS játékok és a stratégiát pl nem csípem, de nem fikázom le aki meg pont aszt szereti . Amúgy meg aki a Forza Motorsport-2 -öt fikázza magát égeti, mert én 27 -éves vagyok , saját xbox-360-al én vettem , saját 108-cm-es LG plazma tv-vel , amit megint én vettem , és úgy rohantam a boltba megvenni a játékot, hogy csak na , úgy -hogy sztem tiszteljük 1-mást fikázás helyett Resistance barátom !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...