Megjelent a System of Souls, a Portal ihlette puzzle-játék

  • Írta: gorien
  • 2022. június 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy olyan jövőben, ahol robottestben élnek az emberek, emlékek nélkül ébredünk fel. Képességeink azonban messze meghaladják az átlagos emberekét, ezeket használva kell fejtörőket oldanunk és titkokat felfedeznünk.

A feltörekvő spanyol fejlesztőket segítő PlayStation Talent program egyik összefoglalójában találkoztunk először a System of Soulsszal, amely olyan elődök nyomdokait követi, mint a Portal- vagy a Q.U.B.E.-játékok. Egy belsőnézetes puzzle-platformer ez, amelyben kreativitásra és olykor a megszokottól elrugaszkodó gondolkodásra lesz szükség, eszköztárunkat pedig különleges kütyük és a fizika törvényszerűségei adják.

A sok-sok fejtörőhöz történet is dukál, miszerint 2155-re annyira leromlott a bolygónk állapota, hogy az emberek csakis úgy tudnak túlélni, ha robottestekbe ültetik lelküket és elméjüket. Mi is egy ilyen robotot, L-064N-et irányítjuk, ám az emlékeink hiányosak. Ezért kell a túlfejlett mesterséges intelligencia, Aura vezetésével bejárnunk a robotokat gyártó telephelyet, ahol várhatóan nem kívánt titkokra is rátalálunk.

A System of Souls tegnap jelent meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
Matt8888
Portal + MirrorsEdge feeling :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...