Ezra Miller valószínűleg nem lesz többet Flash

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Ezra Miller magánéleti botrányai alaposan megnehezítik a Warner Bros. munkáját, a Deadline arról ír, hogy a cég új menedzsmentje az első komoly krízishelyzetének néz elébe a Flash-filmmel.

Mostanában Ezra Miller botrányaitól hangos a sajtó, mi is megírtuk már, hogy a Warnernél össze is ült a válságstáb a színész ügyei miatt. A Deadline most újabb részleteket osztott meg a háttérben zajló történésekről, és mint írják, még ha nem is merül fel több vád ellene, Miller valószínűleg nem játszhatja el többet Flash karakterét.

A lap szerint a Warner Bros. Discovery nemrég kinevezett vezérigazgatója, David Zaslav és csapata az első komolyabb krízishelyzettel néz szembe a 2023. június 23-án debütáló Flash-mozi kapcsán. Egy 200 millió dolláros blockbusterről van szó, azonban Miller ügyei ellehetetlenítik a film promózását - a Deadline úgy tudja, a menedzsment próbált segítséget nyújtani a színésznek, azonban a botránysorozat folytatódott.

A lap forrásai szerint a Warner nem jöhet ki jól ebből a helyzetből: felmerült, hogy elsüllyesztik a filmet, és egyből az HBO Maxre küldik, míg a másik opció az, hogy mindent megtesznek azért, hogy kasszát robbantson a film, utána azonban egyből búcsút intenek a színésznek, ha nem sikerül rendezni a dolgait. A cég egyetlen reménye jelenleg az, hogy a botrány elcsendesedik a premier előtt.

6.
6.
nemfontos
Atya úr isten... most mi lesz? Hogyan élhetjük egyáltalán tovább az életünket ezek után?
5.
5.
Viktor_The_Best
Ez a kocsog szineszkedni sem tud! Es emellett meg botranyai is vannak? En mar a justice league forgatasara se engettem volna be!
4.
4.
Macifasz
#2: Hm...ez se lenne rossz megoldás. Sőt. :)
3.
3.
Shao Kahn
Én nem bánom. Szerintem Grant Austin jobb Flash volt, mint Ezra Miller valaha is lesz, és az élőszereplős Flash sorozat is jobb volt, mint ez az Ezra Milleres Flash film lehet. Szóval remélem hogy Grant Austin örökre leváltja majd Ezra Millert.
2.
2.
BrockSamson
#1: Vagy lecserélik magát a karaktert is Jay Garrickre vagy Wally Westre.
1.
1.
Macifasz
Sztem már eleve botrány nagy félre casting volt erre a szerepre, olyan szinten nem illik hozzá a karakter, hogy arra szavak nincsenek. Én amúgy azt gyanítom, hogy úgy fogják megoldani, hogy lesz valami időben vagy térben vagy bármiben egy futása, és onnan már egy másik Barry tér vissza. És ha már, akkor remélem lesz esze a készítőknek, és azt a Grant Gustin-t hozzák be, aki a sorozatban is remekül teljesít. Ugyan maga a sorozat kb. a 3. évadtól kifulladt, de az a srác tökéletes Barry Allen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...