Egészen elképesztő az eredeti Silent Hill Unreal Engine 5-ben

Link másolása
Egy független csapat az Unreal Engine 5 segítségével varázsolta újjá a horrorklasszikust.

Azt már eddig is tudtuk, hogy az Unreal Engine 5 egészen elképesztő dolgokra képes. Most egy független csapat, a Codeless Games épp a legendás horrorjátékot, az 1999-ben megjelent Silent Hillt újította fel a játékmotor segítségével. Alább megtekinthető egy 10 perces betekintővideó, melyben a játék második fejezetében található Midwich Általános Iskolát járjuk be.

Aki kíváncsi egyébként, itt megtekintheti, hogy milyen volt a játék eredeti állapotában. Egészen elképesztő, hogy egy független brigád mennyire parádés munkát végzett a remake-kel. A csapat egyébként még idén januárban mutatott részletet a készülő projektről. Egyelőre még kérdéses, hogy felújítják-e a teljes játékot, ehhez valószínűleg a Konaminak is lesz egy-két szava. 

4.
4.
nemfontos
#2: Tudom hogy nem ez a téma, de én annó tökéletesen tudtam játszani az első részt pc emulatorral. Gyakorlatilag semmi baja nem volt a játéknak, azóta pedig csak javult a helyzet. Így ha esetleg kimaradt volna neked, tudod pótolni modern kori varázslás nélkül is.
3.
3.
nemfontos
Egészen elképesztően béna lett. A mozgás és a kamera különösen. Ez bármelyik 10 évnél nem régebbi engine -re készülhetett volna.
2.
2.
Raam989
Parádésnak azért én sem mondanám, de akár még fizetnék is egy ilyen felújított verzióért, ha jönne végre valami újdonság...
1.
1.
crytek
Ez simán lehetne UE3 is...

"Egészen elképesztő, hogy egy független csapat mennyire parádés munkát végzett a remake-kel"

Ezt egy ember is különben hozza... nem mellesleg ez nem remake csak egy szimpla bemutató nem lesz ebből semmi ahogy eddig bármi ilyenből nem lett soha semmi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...