Gyorskajás frissítést kap a Have a Nice Death

  • Írta: gorien
  • 2022. június 22.
  • Letöltés
Link másolása
A vén Kaszás műszakja soha nem ér véget, és egyre csak tornyosulnak előtte a kihívások, ha szeretné visszaszerezni az irányítást a saját vállalata fölött. A Have a Nice Death következő frissítésével új részleg nyílik a Halál Rt.-ben.

A Ubisoft-veteránokkal alapított Magic Design Studios az Unruly Heroes után a Have a Nice Deathszel jelentkezett idén, amelyet azonban előbb megfuttat korai hozzáférésben – mi tettünk is vele egy próbát induláskor. A fejlesztők pedig csepegtetik is az újdonságot hozzá, a legújabb frissítés július 7-én érkezik.

A Have a Nice Deathben a Halál csuklyáját öltjük magunkra, a feladatunk pedig, hogy móresre tanítsuk elkanászodott alkalmazottainkat, miközben alaposan helyben hagyunk minden szörnyet a változatosan káros hatásokra szakosodott részlegeken.

A Fast Food update a gyorskajás részleget adja hozzá a játékhoz, ahol új bosst, két új minibosst és olyan izgalmas ellenfeleket találunk, mint a hamburgerrémek vagy a sótartómuksók. A frissítéssel természetesen eszköztárunk is bővül, vadonatúj fegyverekhez és varázslatokhoz férhetünk majd hozzá, illetve választható nehézség is kerül a játékba.

A várható megjelenésre még nincs dátumunk, és egyelőre azt sem tudni, hogy PC-n kívül máshol játszható lesz-e.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...