Dátumot, friss kedvcsinálot kapott a Way of the Hunter

  • Írta: szlav
  • 2022. június 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Augusztusban végre beköszönt a vadászidény. Egy rövid, zenés hangulatkeltővel készülhetünk a Way of the Hunter rohamosan közelgő megjelenésére.

A nagyvárosi élet könnyen bedarál bárkit, de szerencsére mindig van kiút. Te mit tennél, ha megörökölnéd az egyik rokonod vidéki birtokát? A Stardew Valley játékosai minden bizonnyal muskátlit ültetni és tortát sütni mennének, akadnak azonban olyanok is, akik a terepjáróba pattannának, hogy meggyilkoljanak pár ártatlanul legelésző agancsost. Sosem volt igazságos az élet.

Az augusztus 16-án PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re érkező Way of the Hunter részletes ballisztikai szimulációval, két 142 négyzetkilométeres vadászterülettel, kooperatív móddal és egy komplett sztorimóddal várja a virtuális vadászokat.

10.
10.
DragonBleacPiece
#9: Igazad van,es nem kene altalanositanom,csak elkapott a mereg mert voltam anno 10 eve gyakornok egy vadasztarsasagnal,es nagyon borzalmas dolgok mentek.
9.
9.
Kamukaze
#8: Most úgy beszélsz erről az "üzleti szegmensről" mintha a mutyi valami kivételes dolog volna. Minden üzleti ágazatnak( ez is csak az) meg vannak a maga kis mocskai, de alapjában véve a vadászat igen is hasznos. Ahogyan azt fentebb leírtad. És ezen nem változtat az a tény sem, hogy mindenkinek más szemléletű az erkölcsi hovatartozása.
8.
8.
DragonBleacPiece
#1: Ha nem lennenek kilove az ozikek,megzabalnak egymas elol a fuvet es ehendoglenenek,ezert kell tomoren vadaszni oket. De abban egyetertek hogy a vadasztarsasagok beltenyesztett csalo mocsoklada gazemberek,ahol megy zsebbe minden. Illetve lattam sokszor hogy a borjak mellol lovik ki az anyjukat,lenyeg hogy menjen haza a tanyerra valami ha epp betelne a kvota.
7.
7.
Kamukaze
#6: Ez egy kiváló kérdés!! :)
6.
6.
Viktor_The_Best
Hat de ez egy dzsip szimulator volt a video alapjan! Hol lottek ebben???
5.
5.
Kamukaze
#4: Elég tömör leírást adtál ahhoz képest, hogy elmondásod szerint egy tájékozott ember vagy..
4.
4.
Csoki80
#2: Én is ismerek egy csomó vadászt. Erdei faluban élek. Te meg valami álomvilágban. Mindenki lő mindenre jól be vannak b.szva. Szép kis társaság az álszent duma meg megy... XD
2.
2.
Kamukaze
#1: Orvvadász és vadász között elég nagy a különbség. A vadász hozzájárul az elszaporodás megakadályozásához és az ökoszisztéma egyensúlyához. Nem azért öl, hogy kifejezetten erre élvezzen és nagy zsetont akasszon. Ráadásul szigorú szabályok kötik, hogymit és mikor lehet. Na meg persze egy rahedli pénz. Én ugyan szitus és sportlövő vagyok, de ismerek egy csomó vadászt. Olvass és informálódj, mielőtt feleslegesen táplálsz mások iránt haragot.
1.
1.
Extol
Mindig is gyűlöltem a vadászokat. Az egyetlen játék műfaj amit soha nem fogok kipróbálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...