Frissítve: Íme, a PS Plus Essential júliusi kínálata

  • Írta: szlav
  • 2022. június 29.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony hivatalos bejelentésére még várnunk kell egy keveset, de a szivárogtatók már leleplezték, hogy milyen címekkel készül a következő hónapban a PlayStation Plus alsó sávja.

A héten hazánkban is átalakult a PlayStation Plus, a havidíjas szolgáltatás legolcsóbb verziója azonban nem sokat változott. Immáron PlayStation Plus Essential címen hivatkozunk az online multiplayert, spéci leárazásokat és néhány válogatott játékot kínáló csomagra. De változások ide vagy oda, billbil-kun ezúttal sem volt rest. A szivárogtató már jó ideje minden hónapban megelőzi az ajándékcímek leleplezését, ez pedig most sem volt másképp.

Ha tehát ezúttal is megbízható a szivárgás, akkor a Crash Bandicoot 4: It's About Time, a The Dark Pictures: Man of Medan és az Arcadegeddon lesz a júliusi hónap játéktriója. Mivel az IllFonic kooperatív lövöldéje július 5-én jelenik meg, egészen valószínű, hogy ezen a napon élesedik a csomag három játéka. Mit gondoltok a felhozatalról? Szerintetek a PlayStation Plus átalakulása kihathat a későbbiekben a PlayStation Plus Essential csomagjába kerülő címek minőségére?

Update! A szivárgás ezúttal is helyesnek bizonyult, július 5-én csatlakoznak a PS Plus Essential kínálatához a fent említett játékok.

11.
11.
DarkCrash
#4: N Sane Trilogy-t is kiplatináztam :D Vagy itt még szigorúbb az idő rendszer? :D
10.
10.
DarkCrash
#9: Az kemény. Gondolom az új széria amiből spóroltak a hűtésből valamit.
9.
9.
nemfontos
#8: Ps5. És returnal alatt nyúlt ki 2 óra után.
8.
8.
PS4jacksony
#7: Milyen ps ről van szó 4-5 ?
7.
7.
nemfontos
A crash -t kipróbálom... ha még menni fog a gép. Tegnap játék közben fogta magát, és kikapcsolt. :( kb 5 perccel később tudtam csak visszakapcsolni. A szobában kb 30 fok volt, de elvárnám a ps -től hogy ezt még kibírja...
6.
6.
maktub
Jó látni, hogy a Sony nem kizárólag a turis kosár aljáról válogat havi "ajándék" játékokat az új előfizetéses rendszer bevezetése után sem!
5.
5.
PS4jacksony
A Crashnek sokan örülni fognak köztük én is az egyik legkeresettebb CÍM !
4.
4.
cyberstaker
Kár, hogy mind megvan :/ A Crashhoz sok sikert kívánok az arra vállalkozóknak XD Man of Medant meg 3 szor kellett újrakezdenünk haverral, mert random kinyírta a mentésünket...
3.
3.
mephi
A Crash-t ki fogom próbálni, de a Man of Medan is fog kapni egy esélyt.
2.
2.
crytek
Gyenge.Ezek után a live gold ultimate-ebben gyenge lesz az fix...
1.
1.
gorgo
Na végre a Crash-nek nagyon örülnék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...