Tekken 6 látnivalók érkeztek

  • Írta: skiz0
  • 2007. június 10.
  • Videó
Link másolása
Nagy csend övezte ezidáig a Namco által fejlesztett testápolós játék-sorozatának legújabb részét, most azonban egy videót sikerült megkaparintanunk róla!
Nagy csend övezte ezidáig a Namco által fejlesztett testápolós játék-sorozatának legújabb részét, most azonban egy videót sikerült megkaparintanunk róla!


Mielőtt még pengésbumeránggal rontanátok nekünk, szögezzük le: a videó nem gameplay videó, sőt, még csak nem is egy trailer, hanem olyan exkluzív screenshotok sorozata összevagdalva, amelyeket a mai napig még nem sokan láthattatok. A rövidke kis film alatt felcsendül a Tekken zúzós zenéje, s feltűnnek a korábbi részekből megismert karakterek, mint például: Hwoarang, Jin, Asuka. A PlayStation 3-exluzív Tekken 6 megjelenési dátuma sajnos továbbra is ismeretlen.
19.
19.
cart
Ha kiadják XBOX360-ra akkor kiadhatnák a Battle for Middle Earthot PS-re
18.
18.
cart
elkezdek gyűjteni a PS3-ra,ez van
17.
17.
cart
A screenshotok rossz minőségétől eltekintve azért láccik,hogy sokkal szebb mint az eddigiek, persze én is joban örülnék ha jönne PS2-re mert jól mutatna a gyüjteményben,de be kell látni,hogy ha ki is adják PS2-re akkor vagy szaggatni vagy rusnya graffal fog menni
16.
16.
szarospc
olvasva a hozzászólásokat eléggé LOL vagytok

Üljetek a pc-hez és gubbasszatok meg játszatok Mortal-t.

A Tekken 6 mire kijön csak csurgatni fogjátok a nyálatokat de ha nem akkor csak irigységből mondjátok hogy sz@r.
15.
15.
Gabboo
Hát szeretem a tekkent, de ez az 5-dik 6-dik rész csak bonyolítják tovább, egyolyan 4, 5-nél megállhattak volna.
14.
14.
gancsattila
Grafika: csak annyit hogy éppen most jöttem haza németből és volt szerencsém kipróbálni egy ps3-at motorstorm játékkal hát mit mondjak wow Osztott képernyő: szerintem jó mi sokat játszunk ps2-vel gran turismo4-et néha 10-en is összegyűlünk és nyomjuk egész nap Vér: a Tekken így jó ahogy van igy a "kissebbek" is nyugodtan nyomkodhatják
13.
13.
MR. SOPRANO
Hát ez elég gyenege ilyen tud a ps2 is meg az xbox is.Szégyen.
12.
12.
ps3
7,-8,-9, VICC

:D :D :D
11.
11.
skiz0
nahjha...aki vérre vágyik, az valamelyik Mortal Kombatot vegye elő! ;)
10.
10.
badsector84
A sorozat korábbi részeiben sem volt vér, mondhatni ez az egyik "védjegye" a Tekkennek. Ez egy arcade játék nem szimulátor, nem kell bele vér sem sérülések. Várom.
9.
9.
Yakuza
Már a játéktermi gép is a PS3 hardverére épül (ez lesz az első ilyen arcade gép), szóval kizárt egy X360 verzió.
8.
8.
Mr 14
ja sztem is ez nagyon fos ilyen grafika már PS2-re is volt.de sztem az egész sztory elég elfuserált semmi fér,... ha pofán csapsz valakit lesz egy nagy narancs színű gömb.mi ebbe a jó?
7.
7.
Hát igen, ezt még csiszolgatni kell rendesen, mert ennyiből jöhetne PS2-re is! Az a véreffekt meg... akkor legyen 18+ os de legyen már kifinomult!
6.
6.
zentym
a multi az online gaming pc körökbe azon meg lehet simán. Az otthon multi meg hát... hagyuk talán verekdős gamekél el megy ,de amitől ki rázz a hideg az a osztott képernyő....



Egyébként gameről annyit ,hogy nem nagy szhám a grafja , ami meg elvárható lenne egy ps3 exkluziv gametől ,hogy majdnem fullr akihazsnálja a konzolt( ha már a grafban van elméletileg az előnye..)
5.
5.
Nagyon sikeres sorozat, az biztos!

felegyi: A verekedős játékokat jobban szeretik konzolokon előállítani, hisz a multi-rész egyszerűbb 2 gamepad-al, mint egy billen 2-en nyomorogni. (2 vezérlő meg nincs minden PC-s háztartásban) És ez így van jól..
3.
3.
felegyi
Azért kiadhatnák PC-re is!
2.
2.
skiz0
Volt egy pletyka, miszerint jön X360-ra is, de erről semmit sem tudni =/

ami biztos, az az hogy PS3 :P
1.
1.
fpeter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...