NBA All-World - kosárlabdás játékot készít a Pokémon GO csapata

  • Írta: szlav
  • 2022. június 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Hát, erre nem számítottunk. A Pokémon GO kapcsán ismert Niantic egy újabb geolokációs mobiljátékot készít, apró szörnyek helyett azonban az NBA sztárjait gyűjtögethetjük majd.

Az Ingress, majd később a Pokémon GO sikerei óta ugyanazt a húrt pengeti a Niantic csapata. A mobilos fejlesztőbrigád a piacon szinte teljesen egyedi játékokat hozott létre a valódi világban navigáló geolokációs technológia és a digitális tér összemosásával, arra azonban mégsem számítottunk, hogy a következő ilyen címük az NBA hivatalos logóját viseli majd.

Habár a fenti teaseren kívül egyelőre nem nézhettünk bele részletesebben a Niantic új játékába, a csapatot ismerve nem nehéz elképzelnünk, hogy milyen vonalon mozog majd az NBA All-World. Marcus Matthews, a Niantic vezető producere annyit azonban már megelőlegezett, hogy a mobilképernyőn visszaköszönő térképen a körülöttünk lévő parkokat, boltokat és jellegzetesebb helyszíneket kosárpályák és sportüzletek váltják majd le.

Csakúgy, mint a stúdió egyéb játékaiban, úgy itt is az ilyen tájékozódási pontként megjelölt helyszíneken tölthetjük fel a karakterünk energiáját, itt vásárolhatunk új, licencelt ruházatot a csapatunkra. Szintén a szabadban hívhatjuk majd ki egy-egy meccsre a riválisainkat, legyen szó valódi játékosokról vagy az NBA legnagyobb szupersztárjairól, akiket egyébként a saját csapatunkhoz is hozzáadhatunk. Egyelőre talány, hogy ezek a mérkőzések a gyakorlatban hogyan festenek majd, de maradjunk annyiban, hogy a Pokémon GO-ban már elég sok gyakorlatot szerezhettünk a labdahajigálásban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...