Novemberben rajtolhat el a Skull & Bones

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 29.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb szivárgások szerint novemberben kerülhet boltokba a Ubisoft régóta halogatott kalózos játéka, a Skull & Bones.

Az utóbbi hetekben megerősödtek a pletykák, hogy a Ubisoft hamarosan újra bemutathatja a Skull & Bonest, sőt a megjelenés sem lehet már messze: nemrég arról hallottunk, hogy a kiadó júliusban állhat elő ismét a régóta halogatott kalózos játékkal, a minap pedig az Aggiornamenti Lumia néven futó Twitter-felhasználó osztotta meg a találatát, miszerint a Microsoft üzleteiben november 8-át jelölték meg megjelenési dátumnak. Ezzel együtt az előrendelői ajándékokra is fény derült, ezek között küldetéseket, soundtracket és artworkös albumot találunk majd egyebek mellett.

Természetesen nincs garancia arra, hogy a fenti infók pontosak, Aggiornamenti Lumia ugyanakkor már korábban is szállított hasonló, utóbb megalapozottnak talált részleteket. Akárhogy is, mostanában annyi a szivárgás a játék körül, hogy most már tényleg nem lehet messze a premier: a Skull & Bonest még a 2017-es E3-on mutatták be először, azóta várjuk, hogy befejezze a Ubisoft szingapúri csapata. A multiplayer-orientált kalózos játékban egyébként egy feltörekvő kalózt alakítunk majd, aki a hírneve növekedésével párhuzamosan egyre nagyobb és erősebb hajókra tehet szert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...