Újabb előzeteseket kapott a Mario + Rabbids: Sparks of Hope

  • Írta: szlav
  • 2022. június 29.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo Direct tegnapi kedvcsinálója után ma újabb látnivalókkal jelentkezett a Mario + Rabbids: Sparks of Hope. A Ubisoft felfedte a játék fantasztikus zeneszerzőit is.

A Mario + Rabbids: Kingdom Battle öt évvel ezelőtt egybemosta Mario világát a Ubisoft kerge nyulaival, a körökre osztott taktikai játék pedig olyan váratlanul nagyszerűre sikeredett, hogy a bizarr kombó megérett a folytatásra. Ez lesz az idén ősszel érkező Switch-exkluzív, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope, melynek világát, hőseit és a játék átalakított harcrendszerét az alábbi előzetes mutatja be:

 

A mai bemutatók mellett a Ubisoft egy igen izgalmas hírt is megosztott a játék soundtrackje kapcsán. A fejlesztők elárulták, hogy három fantasztikus zeneszerző biztosítja a különös kaland aláfestését. Yoko Shimomura műveit jól ismerhetik a Final Fantasy és a Kingdom Hearts rajongói, Gareth Cokernek pedig az Ori-játékok muzsikáját köszönhetjük. A harmadik zeneszerző nem más, mint Grant Kirkhope, aki a Banjo-széria és sok más klasszikus kedvenc mellett a Mario + Rabbids: Kingdom Battle soundtrackjén is dolgozott.

A Mario + Rabbids: Sparks of Hope október 20-án jelenik meg Nintendo Switchre. Ubisoft mai teljes adását itt nézhetitek vissza.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...