Idén is hatalmas siker volt a Summer Games Done Quick

  • Írta: szlav
  • 2022. július 5.
  • Rendezvény
Link másolása
Nyári hőség ide vagy oda, idén sem lazsáltak a Summer Games Done Quick speedrunnerei. Az egyhetes rendezvénysorozat több mint 3 millió dollárnyi adományt gyűjtött jótékony célra.

Véget ért a 2022-es Summer Games Done Quick rendezvénysorozata, melynek keretei közt egy teljes héten át nézhettük, hogy a világ speedrunnerei pillanatok alatt a sárba tiporják a kedvenc játékainkat. Ne aggódjatok, ha lemaradtatok az élő közvetítésekről, hiszen a GDQ YouTube-csatornáján szabadon szemezgethettek a visszajátszásokból. Csupán ízelítőként, íme, HYP3RSOMNIAC bő félórás Elden Ring runja:

A rendezvény természetesen ezúttal is nemes célt szolgált, a nézői adományok és reklámokból befolyó bevételek ugyanis az utolsó centig az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezetét támogatják. A rendezők elárulták, hogy az idei nagy hajrában összesen 3 016 200 dollárt sikerült összegyűjteniük, és habár a hárommilliós mérföldkövet egyszer már sikerült megugraniuk 2019-ben, az idei eredmény így is egészen fantasztikus. A rendezvénysorozat 2010-es rajtja óta egyébként a Games Done Quick több mint 40 millió dollárt adományozott jótékony célokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...