A Games with Gold leállhat az Xbox 360-játékok ajándékozásával

  • Írta: gorien
  • 2022. július 5.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy néz ki, hamarosan egy korszak érhet véget az Xbox Live Gold-előfizetők számára, a Games with Gold havonta frissülő kínálatából ugyanis el fognak maradni az Xbox 360-játékok.

Az Xbox Live Gold előfizetői már kilenc éve tehetik zsebre a Games with Gold keretében az Xbox 360 játékait minden további költség nélkül. A következő konzolgeneráció megjelenésével Xbox One-címek is kerültek a csomagba, és szépen beállt a rend, amit még mindig tartanak az ajándékok: két Xbox One- és két Xbox 360-játékhoz juthatunk hozzá.

Ez a felállás azonban hónapokon belül megváltozhat. A holland Live Gold-előfizetőknek ugyanis kiment egy e-mail (amit Wario64 osztott meg a Twitter népével), mely szerint a Microsoft felhagy az Xbox 360-os játékok osztogatásával. Ennek pedig egyszerű oka van: kifogytak az elajándékozható címekből.

Az előfizetéssel járó minden egyéb előny marad utána is, de októberben már csak Xbox One-alkotásokat találunk a Games with Gold berkeiben. Persze az elmúlt években beszerzett 360-játékok hozzáférhetőek maradnak a gazdájuk számára, tehát eltűnni semmi nem fog.

19.
19.
honest guy
#18: Te életed, te döntésed. Ettől függetlenül csacsiság, amit korábban írtál.
18.
18.
crytek
#17: Na látod. Ha nincs program nincs miről dönteni csak a gépezés van..így nem is kell senki akivel egyeztessek bármiről
17.
17.
honest guy
#15: A nő meg akkor vesz ki szabadságot, amikor te síelni akarsz. Ez a normális. De leginkább az, hogy mindent megbeszéltek és közösen döntötök.
15.
15.
crytek
#14: O pont ez benne szép szerintük semmi bajuk, én viszont nem így látom. Be is tenne ha akkor vennék ki szabadságot amikor a nő mondja mert ő kirándulni akar..
14.
14.
honest guy
#13: "Van elég papucs munkatársam ,hogy tudjam az úgy nem élet"
Elképesztően ostoba vagy. Nem csak szar kapcsolat létezik.
13.
13.
crytek
#12: Van elég papucs munkatársam ,hogy tudjam az úgy nem élet. Nem akarok úgy élni hogy ne azt és ne akkor csináljam amit én akarok. Tudom szar lesz egyedül meghalni ,de ezt választottam. Nekem így jó
12.
12.
FURY380
#8: Te leszel lassan a 40 éves szűz. Kellene már neked egy nő, család, néha egy nyaralás. Kapcsolj ki néha.
11.
11.
Heldengeist
Jobban meglepődtem azon, hogy még van rá games with gold. Azt hittem, évekkel ezelőtt leálltak már.

Egyébként szvsz simán ingyenessé tehetnének mindent, ami még X360-ra elérhető. Nem hiszem, hogy sokan vesznek még rá játékot. Plusz az a gyanúm, hogy ezek után rövidesen a store-t is lekapcsolják.
10.
10.
Aanash
Ez valóban elszomorító.
8.
8.
crytek
#7: Arról nem tehetek ,hogy sok embert nem érdekel a gaming,nekem mivel ez az életem a munka után amíg élek ezt fogod látni tőlem
7.
7.
Animejetix
#6: Ja.. ennek ellenére jószerivel mégis csak a te kommentjeidet látni...
6.
6.
crytek
#5: Elég régóta van internet ,hozzászokhattál volna hogy a komment szekciókban mások kommentjeivel fogsz találkozni..
5.
5.
Animejetix
Indie vackok jönnek már csak ezek után, ingyen elmegy, sőt biztos, de akad 1-1 jó cím majd biztos.
Crytek hozzáböfögései az összes hírhez amúgy már tényleg kezd fárasztó lenni....
4.
4.
honest guy
#1: "MS is kezd csöves lenni úgy látom"

Kiszólt a lyuk a gödörből. Te fillérb@szó... :D
3.
3.
crytek
#2: Minőséget nem a platform határozza meg. Az pedig hogy nekem mi számít annak pláne nem TE fogod megmondani. De köszi hogy írtál..

2.
2.
logic5
#1: Ismét egy tőled megszokott minőségi hsz... Miért nem ásod már el magad? X360-ról beszélünk. Játszál csak 360-nal...
1.
1.
crytek
Na szép. Pedig ezek között akadt néha néha 1-2 értelmes cím is és ugye ezekhez nem kell aktív gold, olyan mintha megvette volna őket az ember.

"Ennek pedig egyszerű oka van: kifogytak az elajándékozható címekből" Mit hazudoznak? Mennyi évnyi adagot írjak össze amiket még nem adtak? MS is kezd csöves lenni úgy látom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...