A PAX-események szervezője is közreműködik a jövő évi E3-nál

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Zsinórban harmadik éve kellett kihúznunk normális E3 nélkül, idén ráadásul semmilyen formában nem tartották meg az expót. Jövőre viszont látványos visszatérésre készülnek a szervezők.

2023 júniusában már biztosan visszatér az E3, méghozzá a hónap második hetén - ezt ígéri legalábbis az expókat szervező Entertainment Software Association. Jövőre ráadásul három év kihagyás után személyesen is meg lehet majd látogatni a rendezvényt a már jól bevált Los Angeles Convention Centerben.

A bejelentés igazán fontos részlete azonban az, hogy jövőre a ReedPop is közreműködik majd a szervezésben, amely olyan eseményeket hozott tető alá korábban, mint a PAX, az EGX, a New York-i Comic-Con vagy a Star Wars Celebration. Hogy pontosan milyen változásokat hoz a jövő évi E3, azt még nem tudjuk, de jól látható, hogy az újdonsült partnercég jellemzően a rajongók felé nyitott rendezvényekben utazik.

"A 2023-as E3 epikus lesz, egy visszatérés ahhoz a formához, ami tiszteletben tartja azt, ami mindig is működött, és átalakítja azt, ami nem" - írta a közleményben a ReedPop alelnöke, Kyle Marsden-Kish.

A résztvevő játékipari szereplőkről egyelőre nem esett szó.

2.
2.
Grota333
Nem értem sokan miért rühellik,én minden évben vártam a látványos bemutatókat, bejelentéseket...szerintem igenis sokkal jobb, hogy megvolt a gyűjtőhelye az összes kiadó előadásának, mint most ez az össze-vissza stream...

Volt benne mindig egy verseny is, hogy ki tud még izgalmasabbat, látványosabbat összehozni, emlékszem egyszer élő vonósszenekar játszotta a játék zenéjét...volt, hogy megjelent egy holywoodi színész, vagy azonnal be lehetett csatlakozni játszani a bejelentett játékba... szerintem izgalmas volt és sokszínű..
1.
1.
DarkCrash
Szerintem már vagy 10 éve egy forintot nem ér ez a rendezvény. Én jól elvoltam nélküle. Az a baj hogy semmi meglepetés nincsen, mivel minden új dolog jóval előtte kiszivárog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...