Komolyabban akarja venni a játékipart a Disney

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 11.
  • Biznisz
Link másolása
A Disney üzleti fejese, Tom Staggs szerint a cég a jövőben kiemelten oda kíván figyelni a játékiparra, miután a vezetőség remek lehetőségeket lát benne.
A Disney üzleti fejese, Tom Staggs szerint a cég a jövőben kiemelten oda kíván figyelni a játékiparra, miután a vezetőség remek lehetőségeket lát benne.



Idén a Disney 130 millió dollárt fog költeni videójátékokra, ami már eleve előrelépést jelent a tavalyi száz millás kiadásokhoz képest, ám az eredetileg rajzfilmek készítésére specializálódott cég a tervek szerint ezen a szinten még nem állna meg: jövőre 350 millió zöldhasút fordítanának a különféle játékok fejlesztésére.

Tom szerint a pénz nagy részét jelenlegi sorozataik folytatásaira fogják költeni, melyek többnyire konzolokra (főként kézikonzolokra) jelennek majd meg, harminc százalékból viszont teljesen új címek fognak készülni. Jelenleg elsősorban a Pirates of the Caribbean: Online-ra figyelnek oda, hiszen nagy terveik vannak a kalózos MMORPG-vel.
5.
5.
t.roli
A Disney mégf sose csinált felejthetetlen játékot. És Disney úr természetfilmesként kezte, nem rajzfilmesként:) (csak kötözködni akartam sorry)
4.
4.
TGM
Ezt az MMO-t már több éve csinálják és semmi nem lett belőle. Mit vártok ettől? Majd kiadják a Lion King-et vagy a Herkulest játékba?

Tudjátok, túl sokat ígérgetnek és semmi nem lesz belőle.
3.
3.
JcGross
Még a Tales of Pirates is jobb tuti mint az lesz (a Disney még nem csinált sok jó játékot nekem). És az ráadásul ingyenes.
2.
2.
felegyi
NA!KALÓZOS MMORPG!Kíváncsi leszek rá!
1.
1.
SWBF2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...