A Vampire: Bloodhunt fejlesztői felhagynak a szezonális frissítések formulájával

  • Írta: gorien
  • 2022. július 9.
  • Letöltés
Link másolása
A szezonális rendszer az egyik legnépszerűbb a free-to-play játékoknál: folyamatos tartalmat biztosít a néhány havonta esedékes, egyszeri befizetés fejében. A Sharkmob szerint elveszi az erőforrásokat a fontos frissítésektől.

A Sharkmob két éve bemutatkozott Vampire battle royale-ja idén áprilisban érte el végleges formáját, a fejlesztők pedig július 12-én a nyári frissítést is útjára engedik. A prágai vámpírok háborúja azonban nem fogja azt a tartalomgyártási módszert követni, mint amit oly sok játék követ manapság – erről David Sirland producer beszélt a VGC-nek.

A Bloodhunt az április starttal maga is egy 12 hetes szezonnal kezdett, de Sirland szerint ez hamar tarthatatlannak bizonyult: a nyári frissítéssel máris egy átszabott Battle Passt mutatnak be. A szezonok tartalomkényszere elveszi a csapat erőforrásait a bugok és egyéb fontos frissítések megválaszolásától, épp ezért átállnak arra, hogy havi update-ekkel jelentkeznek majd a jövőben. Jelenleg pedig van is mit javítani.

A várható tervek közül megismerhettünk egy 8v8-as felállású játékmódot is, amitől azt remélik, hogy a kezdő játékosoknak egy jobb élményt nyújt majd a belerázódáshoz. A nyári frissítésben egyébként deaktiválják a PlayStation 5-ön az automatikus cross-playt is, így a konzoljátékosok már csak akkor találkoznak PC-sekkel, ha külön beállítják azt. 

A Vampire: The Masquerade – Bloodhunt ingyenesen játszható PC-n és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...