Leveszik a Steam kínálatából az Assassin's Creed: Liberation HD-t

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 11.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, az Assassin's Creed: Liberation HD PC-s változata esetében drámaibb követkeményekkel jár majd az online szerverek leállítása.

Mi sem értjük pontosan, hogy mi történik az Assassin's Creed: Liberation HD steames változatával, de a jelek szerint a játék esetében drámaibb következményekkel jár majd az online szerverek szeptember 1-re tervezett lekapcsolása.

Történt ugyanis, hogy az anyagot egyik napról a másikra, mindenféle előzetes beharangozás nélkül levették a Steam kínálatából. A játék adatlapján mindössze annyit olvashatunk, hogy a Ubisoft kérésére nem árulják tovább, szeptember 1-től pedig konkrétan játszhatatlan lesz ez a verzió. Mindez azért furcsa, mert a fent linkelt hír alapjául szolgáló bejelentésben, amelyben a támogatás megszüntetését közölte a Ubisoft, még nem volt szó erről.

Egyelőre egyetlen másik Assassin's Creed-játéknál sem láttunk hasonló tervekre utaló jeleket, így az Assassin's Creed III remasterelt kiadásánál sem - ami egyébként alapértelmezetten magában foglalja a Liberation HD-t is.

Nagyon várjuk tehát, hogy kiderüljön, mire készül a Ubisoft: könnyen lehet, hogy az online támogatás megszüntetése olyan technikai gondokat eredményezne a játéknál, ami miatt nincs értelme megtartani önálló formában. Kérdés, hogy ez esetben hogyan kárpótolják a korábbi vásárlókat, akik nem férnek hozzá a játékukhoz.

Amint beesik némi plusz infó a témával kapcsolatban, mindenképpen értesítünk róla titeket!

8.
8.
sanyikatarzan
Nem hinném, hogy bárkinek is hiányozni fog.
7.
7.
crytek
Ubi vonuljon ki steamről teljesen nem kell oda..
4.
4.
rDAVE
Milyen online funkció van a PC-s Liberation-ben? Multi csak az eredetiben volt, PS Vitán és oda is felesleges volt, mert csak kattintgatni kellett benne.
2.
2.
hedzsooo
Ezert kellett a xaros multis reszeket eroltetni az AC jatekokba (is)...

Karterites meg 1 jatekos reszere sem lesz, aki korabban megvette, az is kb. fix
1.
1.
Heldengeist
Valószínűleg nem kárpótolnak senkit sehogy. Az Ubisoft nem az a cég, amit bármennyire is érdekelne a vásárlói elégedettsége. Az ÁSZF-jük eddig is arról szólt, hogy add el a lelked, hogy játszhasd a játékunkat az általunk támasztott feltételek mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...