Marvel's Midnight Suns - főszerepben Amerika Kapitány

  • Írta: szlav
  • 2022. július 11.
  • Videó
Link másolása
A Marvel's Midnight Suns új videósorozata sorra mutatja be a szuperhőscsapat tagjait, az pedig abszolút stílszerű, hogy az első Bosszúálló, Amerika Kapitány lép elsőként színre.

A Marvel's Midnight Suns premierjére októberig várnunk kell, de a Firaxis csapata addig sem hagy bennünket látnivalók nélkül. A fejlesztők egy új videósorozatban mutatják be a körökre osztott taktikai játék hőseit. Az első epizódban Steve Rogers, azaz Captain America mutatkozik be, aki a vibrániumból olvasztott pajzsával mindig nagyszerű csapattársunk lehet.

A fenti videóban közelebbről is szemügyre vehettük a Midnight Suns különös, kártyákra alapuló harcrendszerét, no meg persze azt, hogy a brooklyni Bosszúálló milyen manőverekkel segíthet majd bennünket a csatatéren. A Firaxis csapata azonban kitért arra is, hogy miért lesz érdemes jó kapcsolatot ápolnunk a szuperhőscsapat tagjaival. Steve Rogers például komoly védekező bónuszokat kaphat harc közben, ha két misszió közt jobban összemelegedünk vele.

A játékmenetre fókuszáló bemutató mellett egy rövid teasert is kapott a Kapitány, ráadásul egy harmadik videót is megosztott a Firaxis, melynek hála jobban is megismerkedhetünk Steve Rogers képregényes történetével.

A Marvel's Midnight Suns október 7-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...