Ingyenes lesz a Skate 4

  • Írta: RangerFox
  • 2022. július 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Nemes egyszerűséggel skate. néven fog érkezni az EA régóta várt gördeszkás játéka, már jelentkezhetünk a próbakörre.

Már több mint 12 év telt a legutóbbi Skate-játék megjelenése óta, az előző hónapban viszont végre bemutatkozott a legújabb része, mely egyelőre még csak pre-pre-pre-alfa verzióban van. Azóta pár perces kiszivárgott videókon is megfigyelhettük a deszkás játékot akció közben, most viszont egy igen hosszú, 18 perces felvételen beszélnek a készítők a játékról. 

Három fontos információt is közöltek benne. Újra megerősítette, hogy a játék nem Skate 4 néven fog megjelenni, hanem simán csak skate. címmel. A másik nagyon fontos információ, hogy a játék teljes mértékben ingyenes lesz, vagyis az EA free-to-play modellben képzeli el a gördeszkás anyagot.

Végül pedig a videóban elárulták, hogy már lehet jelentkezni a játék korai verziójának kipróbálására, a résztvevők azonban nem oszthatnak meg sem fotót, sem videót róla. A fejlesztők ígérik, hogy a nyár folyamán egyre több információt fognak megosztani a rajongókkal. A skate.-nek egyelőre nincs pontos megjelenési dátuma, csupán annyit tudunk, hogy PC-re, valamint PlayStation- és Xbox-konzolokra fog megjelenni.

2.
2.
Aanash
Nem sok jóra számítok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...