Frissítve: Marvel's Midnight Suns - Vasember és Pókember is színre lép

  • Írta: szlav
  • 2022. július 26.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Marvel's Midnight Suns videósorozata, amelyben a Firaxis csapata közelebbről is megmutatja a szuperhőscsapat tagjait. Ezúttal Tony Stark és Peter Parker bemutatóit láthatjuk.

Amerika Kapitány bemutatóit már láthattátok, most pedig eljött az ideje, hogy a Marvel's Midnight Suns további hősei is színre lépjenek. A rivaldafény ezúttal az egomániás milliárdosra, vagyis mindenki kedvenc bádogemberére, Tony Starkra vetül, aki hatalmas területi pusztításra képes, ha jól keveri a kártyáit. Mármint... szó szerint. A kártyák újrakeverése a hős fő mechanikája.

A Firaxis csapata ezúttal is készült egy történelemleckével, vagyis egy harmadik videóban kitértek Vasember képregényes múltjára is. Ennél izgalmasabb viszont, hogy már New York hálószövője, Pókember is megkapta az első bemutatkozó videóját. Egyelőre csak egy rövidke klipet kaptunk, de így is kiszúrhatjuk a falmászó legizgalmasabb képességeit.

Update! Időközben befutott Spider-Man többi videója is:

A Marvel's Midnight Suns október 7-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...