Előzetest kapott a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

  • Írta: szlav
  • 2022. július 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves első előzetese. A legendás asztali szerepjátékot adaptáló film jövő tavasszal kerül a mozikba.

Rögös utat járt be az új Dungeons & Dragons-mozi, de már csak az utómunkálatok vannak hátra a premierig. John Francis Daley és Jonathan Goldstein hatalmas CGI-orgiával és rengeteg easter eggel adaptálta Gary Gygax mesterművét - csekkoljátok le az első trailert!

Az már mindenkinek feltűnhetett, hogy a kalandorcsapat hős bárdját Chris Pine alakítja, mellette azonban Hugh Grant, Sophia Lillis, Michelle Rodriguez, Justice Smith és Regé-Jean Page is visszaköszönnek majd a vászonról. A premierre egyébként még várnunk kell egy darabig, a D&D: Honor Among Thieves ugyanis 2023. március 3-án kerül a mozikba.

8.
8.
silkgoat
megdobbant a szivem. Kb nalunk is igy nezett ki egy D&D party a 80as evek vegen :D
Nalunk lehet kicsit tobb volt a moka :D
varom nagyon
3.
3.
hedzsooo
#2: Hat igen, pedig nem volt az bizony annyira rossz fantasy film, johetett volna folytatasa valoban. Csak gondolom annyit nem kaszaltak vele a fejesek, hogy megerje nekik...
2.
2.
Shao Kahn
Könyörgöm ne kövessék el azt a hibát, mint a Warcraft filmnél, hogy elkaszálják a filmsorozatot egy film után!
1.
1.
Shao Kahn
Bár én nagyrészt D&Đ szűz vagyok (az univerzumból csak a shadow over mystara videójátékot láttam), ez a trailer nekem nagyon tetszik, várom. Viszont nagyon remélem hogy az elkaszált Warcraft filmsorozattal ellentétben , ennek a filmnek LESZ FOLYTATÁSA!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...