Jövő tavasszal érkezhet a Star Wars Jedi: Survivor

  • Írta: szlav
  • 2022. július 22.
  • Pletyka
Link másolása
A 2023-as megjelenési dátum eddig is biztosnak tűnt, de a jelek szerint nem kell karácsony környékéig várnunk Cal Kestis visszatérésére.

Az EA és a Respawn Entertainment idén májusban jelentette be a Star Wars Jedi: Survivor érkezését, és már ekkor tudhattuk, hogy játék valamikor a jövő év során kerülhet a boltok polcaira. Ez az időintervallum persze egész tágas, a hasonló kaliberű játékoknál pedig nem ritka, hogy a kiadók október-november környékére, vagyis az év végi ünnepeket megelőző hónapokra időzítik a megjelenést. Nos, úgy néz ki, a Fallen Order folytatásánál más lesz a helyzet.

Hivatalos közleményt egyelőre nem kaptunk, nemrég azonban felkerült a PlayStation Store adatbázisába a játék adatlapja, az itt található információk pedig igen beszédesnek bizonyultak. A különféle PlayStation-játékok dátumát, fájlméretét és frissítéseit gyakran szivárogtató leaker (aki csak PlayStation Game Size néven fut Twitteren) arra bukkant rá, hogy az adatbázis szerkesztői kora kora márciust vagy késő februárt jelölték meg a Jedi: Survivor megjelenésére.

A dátum persze elég távoli, sok minden közbejöhet még az elkövetkezendő hónapokban (rosszabb esetben akár egy csúszás is), de bármi is legyen, a fentiek alapján igen valószínűtlennek tűnik, hogy 2024-ig tolódjon a PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készülő játék megjelenése.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...