Végre belenézhetünk a Shazam! folytatásába is

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A DC Comics-rajongóknak is hozott újdonságot a San Diegó-i Comic-Con: végre belenézhetünk a Shazam! folytatásába, és a Black Adam is kapott egy új kedvcsinálót.

Idén karácsonykor végre mozikba kerül a Shazam! folytatása, a Shazam! Fury of the Gods, amely most megkapta az első előzetesét is. Hősünk immár a családjával az oldalán igyekszik helytállni, de ahogy azt a mellékelt ábra mutatja, vannak önértékelési problémái - elvégre ki tudná felvenni a versenyt Aquamannel? Akárhogy is, Billyre komoly megpróbáltatások várnak, hiszen ezúttal Atlas lányaival (Helen Mirren és Lucy Liu) kell felvennie a kesztyűt, és még egy sárkány is belekeveredik a csatába.

A Shazam! folytatása december 21-én premierezik, előtte azonban még megnézhetjük a Black Adamet Dwayne Johnsonnal a főszerepben, amely lényegében a Shazam! mellékszála. A San Diegó-i Comic-Conon az október 21-én debütáló film is kapott egy rövid kedvcsinálót, és bár ebben jó pár ismerős jelenetet találunk majd, a mostani előzetes kiadósabb ízelítőt nyújt Doctor Fate-ből (Pierce Brosnan) és a Justice Society of Americából.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...