A koronavírus miatt újra szünetel a The Witcher forgatása

  • Írta: szlav
  • 2022. július 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A koronavírus-járvány eddig sem kímélte a The Witcher-sorozat forgatásait, most azonban ismét leállt a produkció. A pletykák szerint ezúttal Henry Cavill is elkaphatta a vírust.

Sajnos bő három év után sem hagyott alább a globális pandémia, ennek a levét pedig a legnagyobb kedvenceink is gyakran megisszák. A The Hollywood Reporter jelentése szerint ezúttal a Netflix gondozásában készülő The Witcher harmadik szezonja került kényszerszünetre, miután a stáb tagjai elkapták a koronavírus-járványt. A pletykák szerint a sorozat főszereplője, Henry Cavill is megfertőződhetett.

Nem ez az első eset, hogy a COVID-19 miatt szünetre kényszerült a The Witcher forgatása. A második évad munkálatait 2020 márciusában szakította meg a járvány, és habár csak párhetesre tervezték a leállást, a munkálatok egészen augusztusig szüneteltek. Ezzel azonban nem értek véget a megpróbáltatások, három hónappal később ugyanis ismét pozitív teszteredménnyel mutatkoztak a stáb tagjai, annak ellenére, hogy a forgatási környezetben igen komoly elővigyázatossággal kezelik a fertőzés megelőzését.

6.
6.
latis666
#3: Vannak dolgok amitket a világ kicsit túlfúj. Talán ez is ilyen de tegnap olyat is hallottam hogy nemhogy covid de olyan sem létezik hogy vírus mert senki sem látott még egyetlen vírust sem.

Mindenesetre ilyen butaságokat csak az ír akinek akkora szerencséje van hogy egyetlen ismerőse és rokona sem betegedett meg, vagy ha igen akkor leszarja.

A hír különben arról szólt hogy a koronavírus miatt szünetel a fogatás. Az ha nem is létezik nem zárja ki hogy a rendeletek miatt nem lehet ideiglenesen forgatni.
5.
5.
norbi27
#3: Örülök,hogy kiírtad magadból a pszichiátered javaslatára, hátha segít.
Továbbra is nagyon vigyázz, nehogy beléd fecskendezzenek egy mikródzsippet.
4.
4.
BrockSamson
#3: Tudjuk, tudjuk, osszeeskuves es mindenki benne van... Foleg a gyikemberek.
3.
3.
cobrausa24
2.
2.
Shao Kahn
Őszintén sajnálom a Kovid áldozatait, de ez a witcher tv sorozat úgy szar ahogy van, szóval engem nem zavar hogy szünetel.
1.
1.
Kamukaze
A Nílusi krokodil-tripper nár nem is izgatja őket??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...