Íme, a Games with Gold augusztusi kínálata

  • Írta: szlav
  • 2022. július 28.
  • Akció
Link másolása
Július végéhez közeledve eljött az idő, hogy a Microsoft felfedje a Games with Gold augusztusi felhozatalát. Ezúttal is négy játékra csaphatnak le az Xbox Live Gold előfizetői.

Az Xbox Game Pass mellett egyre jobban a háttérbe szorul a hagyományos Xbox Live Gold, az előfizetéshez járó játékok mellett azonban mégis kár lenne elsiklanunk. Habár úgy tűnik, hogy a Microsoft hamarosan kivezeti a programból az Xbox 360 játékait, erre a hónapra még jutott két régebbi cím, noha ezek egyszer már részt vettek a Games with Gold akciójában.

Augusztus 1-től egészen a hónap végéig a Calico macskakávézójában várhatjuk a vendégeket, ugyanezen a napon pedig bekerül a programba a Saints Row 2 is - a gengszterszimulátort a hónap derekáig zsebelhetjük be. Augusztus 16-án aztán a ScourgeBringer és a Monaco: What's Yours is Mine kerül a terítékre. A pixelgrafikás roguelite szeptember 15-ig, a stílusos tolvajkaland pedig augusztus végéig csapható hozzá a könyvtárunkhoz.

7.
7.
crytek
Kiváncsi leszek most mit villantanak majd, mert elvégre most lesz utoljára hogy 4 játékot adnak és hogy lesz benne xbox 360-as cím. Bízva a csodákban remélem "ütős" búcsú lesz, másrészről meg tuti ismét rakás trágya lesz mind mert a ms leszarja ezt
6.
6.
Ca$Hman
Vezessék már kifele, inkább költsék a pénzt a gamepassre, néhány havi ilyen foscsomag díjából amit rákölt az MS, kijönne valami értelmes game gamepassre,és ha csak 1db,de jó már azzal is többet érnénk. Csak az a baj akkor meg nyávogás lenne, de hogy mit siratnának az emberek , tényleg nem értem... De mikor pedzegették eltörlik, azért volt nyávogás a fórumokon... -_-
5.
5.
DarkCrash
Hát ez siralmas hónapról hónapra. Sebaj. Most a kék sarokba kurva jó game-ek jönnek ismét.
4.
4.
crytek
#2: Csak az xbox 360 címek ilyenek a goldban azok meg sosem voltak top über címek még akkor sem amikor a game pass a kanyarba se volt.

"h mi a pénisznek, adjanak "ingyen" top játékokat a népnek csak úgy, ha azokért a cuccokért elkérhetik a pénzt havonta is, és az előfizetés lejártáig hozzáférhető csak" Ez igaz is volna csak pl 360 cím is kerülne bele ami olyan über amiről szó van de nem...

Korábban pletykálták ki fogják szedni őket...hát valjuk be gyakorlatilag észre se fogjuk venni. A legtöbb esetben 2 ótvar 360 játék helyét átveszi majd egy one-os szintén hulladék game...
2.
2.
csoki0619
Na, azok a nagyokosok, akik annak idején azzal magyarázták, h miért jobb a gold a plus-nál, mondván, mert a játékok, amiket kapsz örökre a tieid maradnak, ellenben a PS ajándékaival, amik csak az előfizetés lejártáig letölthetőek, azoknak ajánlanám a fentebbi lista és az utóbbi két év gold felhozatalának minőségét lecsekkolni.(többszörösen összetett mondat, bocs)
Azok az erős hónapok a kezdetekben mind beetetés volt, szokásos Microsoft-os mínuszos befektetés, mint amilyen a GP is per pillanat, h legyen mivel magyarázni a fizetős multit. Annyi különbséggel, h rájöttek útközben, h mi a pénisznek, adjanak "ingyen" top játékokat a népnek csak úgy, ha azokért a cuccokért elkérhetik a pénzt havonta is, és az előfizetés lejártáig hozzáférhető csak.(ismerősen hangzik?)
1.
1.
crytek
És igen még mindig van lejjebb ezt nem gondoltam volna..Vezessék már ki a fenébe csak égetik magukat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...