Magyarországon is elérhető a Microsoft Rewards

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 3.
  • Hír
Külföldön már régóta fut, de végre Magyarországra is megérkezett a Microsoft hűségprogramja. A Microsoft Rewards pontjait értékes jutalmakra válthatjuk be.

A redmondiak nem verték nagy dobra az ügyet, a közelmúltban azonban Magyarországot is hozzáadták a Microsoft Rewards támogatott régióihoz. Ez pedig nem ámítás, a gyakorlatban is elindult hazánkban a hűségprogram, melynek résztvevői értékes jutalmakra válthatják be az összegyűjtött pontjaikat.

A Microsoft Rewards egyszerű napi feladatok és időszakos kihívások teljesítésére ösztönzi a felhasználókat. Ez a vállalat számára is előnyös, hiszen mindezt a Microsoft ökoszisztémáján belül teljesíthetjük, a felhasználók pedig a jutalmazott pontokkal, majd azok beváltásával járhatnak jól. Pontokat szerezhetünk a Microsoft Edge böngésző és a Bing kereső használatával, rövid kérdőivek kitöltésével, de azzal is, ha akciós szoftvereket (játékokat!) vásárlunk a Microsoft Store-on. A rendszert még az Xbox Game Pass szolgáltatásába is behálózták a zöldek, így itt további kihívásokat teljesíthetünk még több pont reményében.

És hogy mire válthatjuk be a szorgalmasan begyűjtött pontokat? Nos, a program még ropogósan friss, így a cikk írásának időpontjában egyelőre csupán a Save the Children alapítványnak adományozhatunk vagy League of Legends-ajándékkártyát szerezhetünk, később azonban számos egyéb jutalmat, köztük Xbox- és Microsoft-ajándékkártyákat is zsebre vághatunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...