Egy perc néma csend: nevet váltott a Koch Media

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 7.
  • Biznisz
Link másolása
Vége az infantilis poénkodásnak, mostantól új néven fut a korábban Koch Mediaként ismert médiavállalat. A játékkiadókat igazgató társaság Plaion névre keresztelte át magát.

Az Embracer Group szárnyai alatt, de a Deep Silver, a Warhorse Studios vagy éppen a Milestone felett munkáló Koch Media 1994 óta foglalatoskodik a videojátékok kiadásával és forgalmazásával. A német-osztrák vállalat az egyik alapítója, Franz Koch után kapta a nevét, ez a választás azonban kissé meggondolatlannak bizonyult a nemzetközi színtéren.

A név olyan trükkös volt, hogy az Embracer Group tavaly még egy igen öntudatos videót is megosztott arról, hogy hogyan kéne ejtenünk a vállalat nevét. Ezek szerint a "koh", a "koccs" vagy a "keccs" kiejtések mind elfogadhatók, a "cock" azonban valami egészen mást jelent. Tippelhettek egyet, hogy mi, a mindig professzionálisan viselkedő zsurnaliszák melyik kiejtést preferáltuk a szerkesztőség köreiben.

Akárhogy is legyen, a jövőben nem kell már emiatt törni a fejünket, a Koch Media ugyanis egy teljes rebrandingen esett át. Mostantól Plaion (play-on) néven kell keresnünk a kiadót, ráadásul egy vadiúj logót és teljesen friss arculatot kapott a vállalat. Mutatjuk a bemutatkozó videót:


1.
1.
markoci555
https://www.youtube.com/watch?v=s4bC7VkRCws
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...