Project Windless - fantasy játékot készít a Krafton

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 7.
  • Hír
Link másolása
A The Bird That Drinks Tears című koreai fantasy regénysorozat megihlette a Krafton illetékeseit is. A PUBG és a The Callisto Protocol anyavállalata most a Project Windless kódnéven futó projekthez toboroz.

A többek közt a Bluehole Studiót, a PUBG Studiost és a Striking Distance Studios csapatát foglalkoztató Krafton szemet vetett egy új, igen érdekesnek tűnő IP-re. Az egyelőre csupán Project Windless néven ismert, hivatalosan még nem bejelentett játék egy koreai fantasy regénysorozat, a The Bird That Drinks Tears világát kelti majd életre a digitális térben.

A The Bird That Drinks Tears írója, Yeong-do Lee közel húsz évvel ezelőtt kezdte el megalapozni a mára best-sellerré vált sorozatát. A történet elsőként egy internetes fórumon látott napvilágot, a teljes saga azonban négy keményfedeles könyvben érte el a konklúzióját. A sztori egyébként egy csapat különös kalandorról szól, akik egy mágiával teli high-fantasy világban indulnak útnak, hogy megmentsenek egy rabul ejtett nagát.

A vállalat Iain McCaig (Star Wars, The Avengers, Harry Potter) concept artjaival adott elsőként vizuális arculatot a Project Windless világának, a fenti kép azonban ne tévesszen meg senkit, a kész játék megjelenése még jócskán odébb van - a Krafton jelenleg is gőzerővel toborozza a tapasztalt és tehetséges fejlesztőket. McCaig egyébként a Dűne és a Gyűrűk Ura grandiózusságához hasonlította Yeong-do Lee munkáját, úgyhogy érdemes lesz rajta tartani a szemünket a projekten.

1.
1.
markoci555
kicsit nagynak tűnik Dűnéhez hasonlítani valamit, mikor nyugaton szerintem sokan nem is hallottak róla, de már lassan 20 éve megjelent, és wiki alapján az írónak nem is ez a legnépszerűbb munkája... egyébként concept artok nagyon jónak tűnnek, nemtom ide miért csak 1 került, de a kérdés inkább az hogy mit fognak csinálni, valami szokásos bugyuta ****t vagy ahogy máshol is megjegyezték, a Witcher egy sokkal jobb összehasonlítási alap, ahhoz hasonlót, akkor az jöhet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...