HWSW: Jövőre teljesen megújul az HBO Max

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 8.
  • Cooltúra
Három évvel az indulását követően mind tartalmi, mind technológiai szempontból megújul az HBO Max streamingszolgáltatás, melynek különösen viszontagságossá vált a sorsa az elmúlt hónapokban - írja a HWSW.

A jelenlegi formájában megszűnik, illetve megújul a jövő év közepén (régiónkban csak 2024-ben) a Warner Bros. Discovery kiadóhoz tartozó HBO Max streamingplatform - jelentette be a kiadó vezetője, David Zaslav a cég negyedéves üzleti eredményeinek tegnapi ismertetését követően. Az új platform tartalmi és műszaki szempontból is sokat változhat majd a jelenlegi szolgáltatáshoz képest, ahogy az előfizetőszám alapján a világ harmadik legnagyobb online előfizetéses streamingszolgáltatója próbálja versenyképességét megőrizni az egyre kiélezettebb körülmények között.

Az HBO Max körüli állóvizet a Warner Bros. Discovery akvizíció lezárását követően szinte azonnal felkavarta az új vezetés. A menedzsment a tartalomkínálatot érintően hamar drasztikus döntéseket hozott, mely a magyar piacon különösen nagy port kavart, miután a platformról eltűnt több nagy nézettségű hazai produkció. A tartalomkínálat nemzetközi megnyírbálásának így áldozatul esett többek között Besúgó című sorozat, illetve az Aranyélet széria harmadik évada is.

A vezetőség szerint a tartalomra nem várnak további drasztikus átalakítások - még több részlet a HWSW cikkében!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...