Így fest majd Ironheart páncélja az önálló sorozatában

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Már javában zajlik a jövő őszre ígért Ironheart-sorozat forgatása, a munkálatokról pedig szép csendben kiszivárogtak az első - igencsak beszédes - fotók is.

A Marvel filmes univerzumában hamarosan a Tony Stark nyomdokaiba lépő Riri Williams, vagyis Ironheart is szerepet kap: elsőként a Fekete Párduc folytatásában láthatjuk majd, jövő ősszel pedig a saját sorozatát is megkapja a Disney+ kínálatában. Erről részletesen is megemlékeztünk a hétvégén az MCU jövőjét taglaló megacikkünkben.


A sorozat forgatása már gőzerővel zajlik, annyira, hogy a leakerek közzé is tették az első fotókat a munkálatokról. A képek igen beszédesek: láthatjuk rajtuk Ironheart (egyik?) páncélját teljes egészében, a Riri Williamst alakító Dominique Thorne-t félig páncélban, félig motion capture-szettben, illetve a főgonosz The Hood szerepébe bújó Anthony Ramost is. 

A szivárogtatók szerint egyébként az Ironheart-sorozatban kiemelt szerephez jut a mágia és a technológia összecsapása, és az ígéretek szerint akad majd benne néhány "őrült természetfeletti elem" is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...