A Game Passben rajtol el a Train Sim World 3

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dovetail Games népszerű vasútszimulátora a jövő hónapban kapja meg a harmadik felvonását. Az Xbox Game Pass előfizetői különösen jól járnak, hiszen nekik nem kell külön jegyet váltaniuk a vonatra.

Bemutatkozott a Train Sim World 3, a vonatszimulátorok legújabb megkerülhetetlen darabja, ráadásul nem is kell rá sokat várnunk. A Dovetail Games az Xbox Wire blogján jelentette be, hogy szeptember 9-én kerül a boltok polcaira az új epizód. Nem véletlen, hogy a csapat a Microsofthoz ment elsőként a nagy bejelentéssel, a peronon ugyanis már az első naptól felsorakozhatnak az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetői is. Így már nem is olyan meglepő, hogy a Train Sim World 2 augusztus 15-én távozik a szolgáltatásból.

Miután megnéztétek a kissé talán indokolatlanul bombasztikus előzetest, beszéljünk az új rész újdonságairól! A látottak alapján kitalálhattátok, hogy a minden eddiginél változatosabb időjáráseffektek és a volumetrikus égboltok alaposan megbolondítják majd a játék látványvilágát, miközben a DB BR 401 ICE 1 EMU, a BNSF ES44C4 vagy a BR Class EMU "Javelin" fülkéjében tépjük a síneket.

Az alapjátékban megfordulhatunk majd az amerikai Cajon Pass vagy a kibővített Southeastern High Speed szakaszain, de az új helyszínek közül valószínűleg a Kassel-Wurzburg vonal lesz a legérdekesebb, hiszen ez lesz a Train Sim World sorozatának eddigi leghosszabb útvonala. Mindezek mellé egyébként egy új oktatómódot is kapunk (melynek helyszínét a Wildernwrath Test Track ihlette), így a kezdő masiniszták sem lesznek teljesen elveszve.

A Train Sim World 3 tehát szeptember 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Seires X/S-re (a Game Pass katalógusában is), de ugyanekkor a játék megjelenik természetesen PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...