Félórás bemutatón a Splatoon 3

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 10.
  • Videó
Link másolása
A bejelentésnek megfelelően ma délután egy félórás Nintendo Direct-adás keretén belül mutatták be a szeptemberben érkező Splatoon 3-at.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Nintendo egy félórás Nintendo Direct-adásban mutatta be részletesen a hamarosan megjelenő Splatoon 3-at. A műsorban szinte mindent megtudhattunk a játékról, és egy biztos, nem fogunk unatkozni benne. Számtalan új és változatos fegyverrel fog gyarapodni az arzenálunk, valamint rengeteg új pályát is kapunk, többek közt a Scorch Gorge, az Eeltail Alley, a Mincemeat Metalworks és az Undertow Spillway térképeket.

Rengeteg kozmetikai opció fog a játékosok rendelkezésére állni, melyeket a játékban megszerezhető valutáért tudunk majd feloldani. A Splatoon 3 rendelkezni fog egy dedikált lobbival is, ahol kedvünkre díszíthetjük az öltözőnket, kipróbálhatjuk az új fegyvereinket, valamint innen ugorhatunk fejest a multiplayer meccsekbe is. Ugyanitt nézhetjük meg a meccsekről készült visszajátszásokat, valamint egy érdekes pakliépítős kártyajáték is belekerül a Splatoon 3-ba, melyet szintén ezen a területen érhetünk majd el.

A Nintendo megerősítette, hogy több kisebb, ingyenes DLC-re számíthatunk, valamint lesznek nagyobb, fizetős letölthető tartalmak is a játékhoz. A Splatoon 3 szeptember 9-én érkezik Nintendo Switchre, augusztus 25-27. között pedig ingyenes demó keretén belül próbálhatjuk majd ki megjelenés előtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...