Előzetest kapott a Mortal Kombat Legends: Snow Blind

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Még az idén megjelenik a Mortal Kombat Legends harmadik felvonása. A Snow Blind alcímmel érkező rajzfilm a vak harcost, Kenshit helyezi az események középpontjába.

A Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge és a Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms után harmadjára is visszatér a Warner Bros. animációs filmsorozata. A Snow Blind alcímet viselő rész, amely trilógiává emeli a harcoslegendák történetét, ezúttal Kenshiről szól, aki a jelek szerint revansot vesz Kano kegyetlen bandájával szemben. Nem kis feladat ez, de a látását elveszítő hőst a Mortal Kombat-univerzum egyik leghatalmasabb nindzsája, Sub-Zero segíti majd ki. A kavalkádban kiszúrhatjuk Kabalt, Erron Blacket, Kirát és Kobrát, de a széria ördögi mágusa, Shang Tsung is belerondít majd a képbe.

A Mortal Kombat Legends: Snow Blind egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, azt azonban érdemes megjegyeznünk, hogy a NetherRealm Studios idén októberben ünnepli a Mortal Kombat harmincadik évfordulóját - a helyükben mi a szülinap környékére időzítenénk az animációs film premierjét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...