Frissítve: Megkapta az utolsó kedvcsinálóját a Way of the Hunter

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Friss levegő, végtelen mezők és sűrű erdők, halkan csörgedező patakok és vadállatok, amerre csak a szem ellát. Megérkezett a Way of the Hunter, csekkoljátok le az utolsó kedvcsinálóját!

A vadászat nem mindenkinek a kenyere, de szerencsére a Way of the Hunter játszásakor egyetlen hús-vér szarvast sem érhet veszély. A természet szépségét és a friss levegő üdeségét persze csak nyomokban adja vissza játék, aki azonban szereti a virtuális térben becserkészni a vadat, azoknak a Nine Rocks Games vadászszimulátora remek választás lehet. A Way of the Hunter ma jelent meg PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön - nézzetek rá az utolsó trailerére!

Update! Időközben egy hosszabb gameplay előzetes is érkezett, ezt is bedobjuk a közösbe:

4.
4.
Kolompár Tarzan
A játék úgy lett kiadva, hogy nincs befejezve. Még a billentyűzetet sem lehet konfigurálni. De dolgoznak rajta. Sztem 1 hónap múlva játszható lesz. A streamerek szerint a játékmenet jó lett. Aki kérdezte, hogy a Hunter CotW-hoz képest mennyiben más, hát alapvetően ez is vadászós játék, de a meglőtt vadak keresése másképp működik és a fegyverek is kicsit valóságosabban néznek ki. Pl lövéskor elmegy az kép a távcsőben egy pillanatra, mert nincs a szemed a távcső tengelyében a visszarúgás miatt. Érdemes megnézni pár videót, már készült összehasonlító anyag.
3.
3.
FrankBlack
Kiváncsi vagyok mennyiben más ez mint a The Hunter call of the wild.
2.
2.
Josi21
Extol... Szegény őzike... Persze a Codban nem gond, ott végül is embert irtunk. Ez meg csak vadászat. Kb 100k éve elfogadott. De mindegy. Várom, inkább ez mint egy Cod. :P
1.
1.
Extol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...