Még idén megjelenik a LEGO Bricktales

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Friss előzetest kapott a LEGO Bricktales. A videóból megtudhattuk, hogy még idén kézbe vehetjük a tenyérnyi diorámákat, hogy az apró műanyagkockák segítségével megoldjuk a fejtörőiket.

Meglepően kevés LEGO-játék adja vissza igazán valószerűen az igazi LEGO-építés örömét, a LEGO Bricktales azonban éppen egy ilyen kalandnak ígérkezik. A Thunderful és a ClockStone Studio játékában előre megépített apró diorámákat fedezhetünk fel, melynek lakói gyakran kisebb-nagyobb pácba estek. Szerencsére némi kreativitással mi könnyen segíthetünk rajtuk, hiszen kockáról kockára építhetünk járműveket, hidakat, utakat vagy egyéb tereptárgyakat, amelyekkel megoldhatjuk a parányi műanyagemberkék problémáit.

A jó hír pedig az, hogy még idén nekivághatunk a mókának, a fejlesztők ugyanis megerősítették, hogy a PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is megjelenő játék az év vége előtt eltalál a boltokba. Ennél pontosabb megjelenési dátumot sajnos egyelőre nem kaptunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...