Kevésbé lesz japán a Star Wars: Visions második évada

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a Star Wars: Visions első évada maximálisan anime-fókuszú volt, a készítők a folytatásra irányt váltanak, és nem csak japán stúdiókkal dolgoznak majd együtt.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, jövő tavasszal újabb évadot kap a Star Wars: Visions, azonban a folytatás már más megközelítéssel készül: míg az első szezonban patinás japán stúdiók gondolták tovább animeként a Star Wars mitológiáját, legközelebb már a világ minden tájáról érkeznek majd epizódok az antológiasorozatba.

Erről James Waugh producer mesélt a Deadline-nak: "Az első antológia anime fókuszú, mert mindannyian imádjuk a stílust, de az én személyes elképzelésem mindig az volt a Visions kapcsán, hogy legyen szélesebb a paletta, mert annyi a remek animációs munka világszerte."

"Az volt a célunk, hogy a Visions egy almárka legyen, amely lehetővé teszi a különféle alkotók számára, hogy a saját kulturális perspektívájukból ünnepeljék a Star Warsot - ezért a második évad egyfajta világkörüli túra a világ legérdekesebb animációs stúdióival. Vannak stúdióink Afrikából, Chiléből, Angliából, Írországból, Franciaországból, Indiából... és a vezérelv az volt, hogy a történetük azt tükrözze, hogy mit jelent a Star Wars a kultúrájuknak, illetve tükörképe legyen azoknak a mítoszoknak és sztoriknak, amelyek csak az ő kultúrájukban születhettek meg."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...