X360 négy új játékkal és egy Ansys Házimozi!

Link másolása
Idén nyáron az Xbox 360 belehúz és mindent megtesz, hogy minél több fiatalt behálózannak a remek konzol masinájukkal

A nyár ajánlata: Xbox 360 négy új játékkal és egy Ansys Házimozi számítógép!

A Microsoft és az Ansys különleges ajánlata a forró nyári napokra, míg Ön élvezi a nyaralást, addig a nappalijában dolgozik a csúcstechnika!

Ha éppen a nyári vakációját tölti a Horvát tengerparton és hirtelen eszébe jut, hogy a kedvenc tv műsora pár percen belül elkezdődik, akkor a mobiltelefonja vagy egy az interneten elküldött utasítás segítségével az otthonában lévő Ansys Házimozi számítógép azonnal megkezdi az adott műsor rögzítését.

Most megrendelheti ezt a különleges multimédiás csomagot, melynek keretében egy Ansys C301 BOX HTCP (Házimozi számítógép) valamint egy Xbox 360 újgenerációs játékkonzol és a hozzá tarozó négy legújabb játékszoftver 282.380* Forintért az Öné lehet!

Az ajánlat tartalmaz egy kulcsrakész HTPC rendszert, 3 hónap ajándék EPG szolgáltatással, ajándék +512MB RAM-al, előre telepített Windows Vista Home Prémium operációs rendszerrel, 60 órás rögzítési lehetőséggel.

Mi is az a Ansys Házimozi számítógép? Egy magyar kezelőfelülettel ellátott számítógépes médiaközpont, amellyel az internetezésen kívül, gyakorlatilag az összes –akár HD minőségű - kép és hangformátum lejátszható és rögzíthető, valamint képes arra, hogy időeltolással játsszon le bármilyen tv programot.

A HTPC merevlemezén zenék, filmek és tévéadások tárolhatók. A tv műsorok menüjében akár kedvenc színésze, rendezője neve alapján kereshet rá egy kívánt film címére.

A család játékrajongó tagjainak pedig ott a Microsoft Xbox360 Prémium konzolja és hozzá tartozó 61.960 Ft értékű szoftvercsomag, amelyben megtalálhatja a 4 legújabb, csak az Xbox 360-on kipróbálható játékokat.

Az autószimulátorok királya a Forza Motorsport2, a ninják és az ősi japán szellemiségét megidéző Tenchu Z, a vámpírvadász Vampire Rain, vagy a futurisztikus Project Sylpheed mind olyan játékok, amelyek nem hiányozhatnak egy igazi rajongó gyűjteményéből.

Az Ansys Házimozi számítógép és az Xbox 360 konzol, igazi 21. századi multimédiás központot varázsol az otthonába! Az ajánlat csak az első 50 megrendelőnek szól!

14.
14.
Dakkon
13.
13.
Dakkon
kiírhatnátok az elejére, h "fizetett (vagy nem fizetett) hirdetés következik. ez nagyon off a gémkapocsnak. ne süllyedjünk ennyire (nem baj a reklám, híszen meg kell élni valamiből, csak ne így, híresen---> ki ebben igazából a hír anyag? biztos, h "lám, most már van ilyen is"
12.
12.
Crisis
11.
11.
naval
10.
10.
air 2
Hát a TV-ből nem sok dolgot rögzítenék.De jó dolognak tűnik.
9.
9.
Pukhi-zik
8.
8.
kenny22
a sok sorozatfüggő most jó jár
7.
7.
mutsu
toma:



azért nem annyira...

de végül is meg lehet csinálni csak kell hozzá EPG!!! (tv műsorújság)

Meg egy jó hardveres tunerkártya.



ez az ansys komolyan gondolja ezt a témát...



http://htpc.hu/csomagok/index.php


6.
6.
Tomasonda
de ezt úgy is el tudom érni h vista van a pc-n,van x360 és veszek még1 tuner kártyát a pc-be nem?
5.
5.
Gabboo
Ez nagyon durva, egyáltalán nem lehet rossz, sőt miket beszélek ez k...a jó :)
4.
4.
Myko Alto
karter54: gyártó honlapján tudod megrendelni a cuccost: www.ansys.hu

3.
3.
mutsu
itt lehet megvenni, meg van egy rakás jó cucc róla:

http://htpc.hu/xbox/index.php


video:

http://www.htpc.hu/xbox/show.php


hm ez elég sokat tud.....

nem is tudtam, hogy ilyet lehet az xboxal....
1.
1.
sosyname
szórakozunk szórakozunk? az igen :)
1.
1.
karter54
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...