Megvan az idei The Game Awards dátuma

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 22.
  • Rendezvény
Link másolása
A világ legszorgosabb videojátékos showmane, Geoff Keighley bejelentette, hogy december 8-án, immáron kilencedik alkalommal tér vissza a The Game Awards. A díjátadón egy izgalmas új kategóriát is bemutatnak.

Geoff Keighley valószínűleg épp félúton lehet Köln és a Gamescom felé, de még a repülőgépről is volt ideje posztolni valami izgalmasat. A [bármelyik videojátékos rendezvényt beilleszteni] házigazdája ugyanis elárulta, hogy december 8-án tartják meg a The Game Awards kilencedik díjátadóját. A Los Angeles-i Microsoft Theaterben megrendezésre kerülő ceremónia és trailerzuhatag idén élő show lesz, de természetesen a távolból is követhetjük majd azt, gyakorlatilag bármely streamingplatformon.

Az idei díjátadó különlegessége, hogy egy eddig sosem látott kategória, a "Legjobb adaptáció" is képviselteti magát. Nem külső forrás alapján megalkotott videojátékokról lesz szó, hanem olyan más médiatermékekről (legyen szó filmekről, sorozatokról, könyvekről, képregényekről vagy akár podcastokról), amelyek alapját egy videojátékos IP szolgáltatta. Kíváncsian várjuk, hogy milyen jelölteket válogatnak össze az illetékesek!

Habár december még igen messze van, azt már most garantáljuk, hogy mi is beszámolunk majd a 2022-es The Game Awards eseményeiről. Rendszerint az év utolsó, s egyben az egyik legnagyobb show-ját hozza ilyenkor Keighley, ahol sosincs hiány friss játékbejelentésekből.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...