GC 2022: Kezdődik az idei Gamescom, kövesd velünk az eseményeket!

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 23.
  • Rendezvény
Link másolása
Alig hevertük ki a Summer Game Fest eseményeit, már itt is a következő nagy durranás, a Gamescom, amit idén újra a régi formájában rendeznek meg. Kövesd velünk az eseményeket!

Hivatalosan holnap, gyakorlatilag pedig már ma este kezdetét veszi az idei Gamescom, a világ legnagyobb látogatóközönségével rendelkező kiállítás. A koronavírus-járvány a kölni esemény pályafutásának is keresztbe tett, idén azonban ismét a megszokott formában rendezik meg: a helyszíni események mellett különféle online műsorokra is számíthatunk majd.

Habár a kiadók és fejlesztők jó pár betétrendezvényt betáraztak erre a hétre, három show-ra mindenképpen felhívnánk a figyelmeteket - ezekről mi is közvetítünk. Ma este, 20 órakor veszi kezdetét a Geoff Keighley vezette nyitóműsor, az Opening Night Live, holnap 20 órakor tartják a következő Future Games Show-t, csütörtökön 14 órakor pedig kezdetét veszi az Xbox streamje, amely egészen estig várja az érdeklődőket.

A bejelentéseket és látnivalókat a már szokott módon megtalálhatjátok a hírfolyamunkon és a közösségi felületeinken (Facebook, Twitter), de természetesen most is készítettünk egy gamescomos aloldalt, ahol célzottan találtok meg minden újdonságot. Jó olvasgatást!

Irány a Gamekapocs gamescomos aloldala!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...