GC 2022: Megjelenési dátumot kapott a Mount & Blade II: Bannerlord

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Októberben kilép a korai hozzáférésből, és konzolokra is befut a Mount & Blade II: Bannerlord - ezt egy új trailer kíséretében jelentették be a készítők.

A Prime Matter és a TaleWorlds Entertainment bejelentette, hogy október 25-én kilép a korai hozzáférésből a Mount & Blade II: Bannerlord, valamint PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is megjelenik a középkori harci szimulátor. (Érdekesség, hogy hamarosan a Mordhau is ellátogat konzolokra.)

A Mount & Blade II eseményei kétszáz évvel korábban játszódnak, mint a nagysikerű előd, a feladatunk pedig az lesz benne, hogy felhúzzuk a saját seregünket, és persze a saját harcosunkat is kineveljük, miközben szembenézünk a kor gazdasági kihívásaival. A kampánnyal és multiplayerrel is felvértezett alkotást mi is kipróbáltuk, mikor megérkezett a Steam Early Accessbe - az első benyomásainkat itt olvashatjátok el róla!

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
markoci555
Csak röpke 7 hónap telt el a legutóbbi dev update óta... pedig mindig vártam mikor jön a következő videó, mivel nagy kedvenc a warband, (de early acces játékra nincs kedvem 50 eurót kiadni)
na meg kedvem sincs böngészgetni hogy egy adott patch most tartogat-e valamit, vagy csak bugokat javítottak.

Ahogy többen is megjegyezték, túl kevés dolgot sikerült túl lassan megcsinálni, majd megint a modderek töltik fel tartalommal a játékot?

Na nem baj, remélem következő nyáron már fele ennyiért csapják hozzám a leárazáson, szerintem egy párszáz órára le fog kötni, szóval óra/árra viszonyítva megérné akár teljes áron is, de szép lassan alábbhagyott a hype
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...