GC 2022: Atlas Fallen - a The Surge-csapat legújabb akció-szerepjátéka

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gamescom nyitóműsorában mutatkozott be a Deck 13 következő akció-szerepjátéka, a kifejezetten látványosnak ígérkező Atlas Fallen.

A Focus Entertainment kiadásában jelenik majd a Lords of the Fallent és a The Surge-öt jegyző Deck 13 következő akció-szerepjátéka (is) - az Atlas Fallen megjelenését jövőre várhatjuk PC-n, PS5-ön és Xbox Series X/S-en.

Az anyag "egy félig nyílt világot ígér tele ősi rejtélyekkel és veszedelmekkel", amiből az első trailer is ad egy kis ízelítőt: ezek a homokból előbukkanó szörnyek valójában istenek, szerencsére azonban a mi harcosaink sem állnak majd esetlenül előttük, hiszen szuperképességeik és alakváltó homokfegyvereik is lesznek.

Habár az első előzetes elsősorban cinematic kedvcsináló, a végén látunk néhány gameplay snittet is a kooperatív módban is játszható játékról - a homokszörfözés kifejezetten jó mókának tűnik!

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...