GC 2022: Áttekintő előzetesen a Warhammer 40.000: Darktide

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
A Vermintide-csapat legújabb kooperatív lövöldéje, a Warhammer 40.000: Darktide is színpadra került a Gamescom nyitóműsorán. A legújabb áttekintő előzetes bemutatja a véres lövölde alapjait.

A Vermintide receptjét követve a Darktide csarnokaiban is százával hullanak majd a nyakunkba az ellenfelek, a körítést azonban ezúttal a negyvenegyedik millenium adja. Az Impérium kitaszított mocskaként csupán minket (és három barátunkat) küldenek Tertium sötét planétájára, hogy felszámoljuk a birodalom ellen lázadókat és a káosz fattyait.

A legújabb előzetes igen beszédes volt, megtudhattuk ugyanis, hogy a Vermintide hőseivel ellentétben a Darktide zsoldosai saját készítésű, személyre szabható karakterek lesznek. Összesen négy kaszt, azon belül pedig számos további archetípus közül válogathatunk, így összeállítva a barátainkkal a tökéletes négyfős csapatot.

A Warhammer 40.000: Darktide november 30-án jelenik meg PC-n. A játék Xbox One és Xbox Series-konzolokra is befut, ezek premierdátuma azonban egyelőre nem ismert.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
"The game is due to be available on Xbox Game Pass on day one"

Ez elég fontos dolog. Érdemes lenne megemlíteni a cikkben..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...