Quake Wars béta a jövöhéten!

  • Írta: Myko Alto
  • 2007. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Quake rajongók most azt hiszem egy bizonyos szinten a mennybe mennek, hiszen a következő Quake játék átlép a béta tesztelés fázisába...

Quake rajongók most azt hiszem egy bizonyos szinten a mennybe mennek, hiszen a következő Quake játék átlép a béta tesztelés fázisába...

...méghozzá egész pontosan a jövöhéten! Ezt a remek hírt az Activision hegesztői bocsájtották rendelkezésünkre a minap és mi hatalmas örömódák zengése közepette fogadtuk, hiszen az életünk igen szegény a betevő Quake Wars hiányában.

A készítők igérete szerint egy 60.000 slotos tesztszerver lesz elérhető, amin a Sewer nevezetű pálya fog ketyegni, amelyen állítólagosan lesz minden jóban részünk. Kültéri és beltéri harcok, lesznek járgányok, no meg minden más, ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy vidáman, kart-karba öltve öldössük a gaz ellent!

A bétateszt publikus lesz, így el tudom képzelni, hogy az ingame harcokat megszégyenítő csaták fognak folyni a bejutásért is! :)

11.
11.
Dakkon
nah, télleg elmaradt az a demo. fuck, de vártam pedig.
10.
10.
Sogi
jaja nekem is a q4 roccenesmentesen futott full grafon, a bf2 singlebe jol ment nagy grafon, de az online gamet mar csak minimum mellet birta, a 64es mapokon, de ugy jol ment! ugyh telleg nalatok lehet a baj
9.
9.
user1
Nálam semmi baja nem volt a quake4 -nek. Pedig a gépem akkor nagyjából félúton lehetett a minimum, és az ajánlott konfig között.

A battlefield2 -re is ez vonatkozik. Nem emlékszem hogy szaggatott volna, és láttam pár embernél akiknek az enyémnél gyengébb konfigurációjuk van. Nálatok valami más probléma lehet.
8.
8.
Waz
Leirnátok mi volt a Quake 4 rendszerigénye!Kosz
7.
7.
huszti
a battlefield 2 requirementsnél picivel jobb a gépem, a minimumot lekaszálja, nálam is szaggatott, minimumon.
6.
6.
kornel14bmx
a quake 4 dobozára rávolt írva az AJÁNLOTT követelmény és annak simán megfelel a gépem..a minimumtól meg már fényévekkel jobb.....de azért a játék még is akad mint a szar....itt se lesz másképp...

***********************************************

ugyanezvolt a battlefield 2 vel is pedig nagy szar a grafikája
5.
5.
user1
Már régóta tudni lehet hogy a gépigény alig lesz nagyobb mint a quake4 esetében, ezt főként a -néhány említésre érdemes fejlesztést leszámítva- csaknem változatlan grafikus motor is előrevetíti. Nem kell megijedni.
4.
4.
Myko Alto
minél erősebb vas kell hozzá, core2duo és jó kis 8800as nvidia :) soksoksok rammal és akkor talán nem fog akadni...
3.
3.
huszti
Waz: a rendszerigényre én is kíváncsi lennék, kipróbálnám!;P
2.
2.
Waz
Érdekes lesz!Csinálhattak volna két szervert!Az egyik szerveren azért harcolhattunk volna hogy bejussunk a nagy szerverre.

Én már csak a rendszerigényre lennék kiváncsi + jövő héten mikor szándékozik megjelenni.Remélem nem 1 hét múlva vasárnap.
1.
1.
huszti
nah, ezt is elfelejthetem:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...