GC 2022: Napra pontos dátumot kapott a Pentiment

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Obsidian Entertainment szép csendben kitűzte a legújabb játéka megjelenési dátumát, és szerencsére már nem is kell rá sokat várnunk!

A középkori kéziratok és fametszetek vizuális stílusából táplálkozó Pentiment lényegesen kisebb projekt lesz, mint az Obsidian többi alkotása, erről árulkodik az is, hogy bár a 2D-s, sztoriorientált szerepjáték csak nemrég, a Summer Game Fest során mutatkozott be, a megjelenési dátuma nincs is olyan messze.

Azt tudtuk ugyan, hogy novemberben számíthatunk a premierre, a készítők a minap szép csendben azt is megerősítették, hogy egészen pontosan november 15-én várható a játék PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és természetesen a létező összes formában elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is. (Alapértelmezetten egyébként 20 eurót kóstál az anyag.)

A Pentiment a tizenhatodik századi Bajorországban játszódik, a főhősünk pedig egy Andreas Maler nevű művész lesz, aki belekeveredik egy huszonöt évet felölelő gyilkosság- és botránysorozatba. Az RPG-ben jó sokat fogunk beszélgetni - még egy kártyajáték során is értékes infókkal lehetünk gazdagabbak -, a döntéseink pedig hatással lesznek a történet alakulására.

A Pentiment az Xbox mai műsorán is előkerül majd.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Őrnagy
Erre a játékra igazán kíváncsi vagyok. Ezzel a külsővel bármit el lehet adni, ami nem kódex? Ráadásul Microsoft exkluzív... Jó, Obsidian termék, azok állítólag nem rosszak, na de mégis... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...