GC 2022: Skull & Bones - mit tud a PC-s verzió?

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 26.
  • Gépigény
Link másolása
A Ubisoft újra megvillantotta a kalózos játékát. Habár hányattatott sorsú volt a fejlesztés, úgy tűnik, hogy a PC-s verzióra és annak technikai megoldásaira komoly figyelmet fordított a stúdió.

Annak ellenére, hogy most csupán egy rövidke előzetest kapott a Skull & Bones, a PC-s játékosok mégis örülhetnek, hiszen a Ubisoft kizárólag nekik szánta a kalózszimulátor bemutatóját. A trailer ugyanis a platform temérdek előnyét mutatta be, így megtudhattuk többek közt, hogy a tengeri kalandokat 4K felbontásban, HDR mellett és annyi fps-sel élvezhetjük, amennyi csak a csövön kifér.

A játék emellett ray tracing-opciókat is tartogat, illetve támogatja mind az NVIDIA-féle DLSS, mind pedig az AMD-féle FSR felskálázó megoldásait. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy az ultraszéles monitorok tulajdonosai is a teljes pompájukban élvezhetik a hardverük előnyét. Rengeteg beállítás és testreszabási opció vár tehát ránk, ennek azonban meglesz a maga ára: megérkezett a hivatalos gépigény is, amely megköveteli az erősebb vasat.

Mivel egy online játékról beszélünk, a matchmaking, a moderáció, a játékot megtámogató szerverlefedettség és persze az anti-cheat is komoly szerepet játszik majd. Ezeket részletezi a Ubisoft az alábbi ábrán:

A Skull & Bones november 8-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, valamint a Google Stadiára és az Amazon Lunára.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
Lorthirash
Miért ilyen nagy a gépigény amikor ilyen szarul néz ki?
3.
3.
crytek
#1: BF persze, hogy többet tudott ez ez multis fos a BF meg single player volt. Azt bármikor letolnám újra ezt meg bottal se..
2.
2.
markoci555
majd biztos raknak bele egy fincsi mouse acceleration-t, mint a többi játékukba, néhol ki se lehet szedni, undorító
1.
1.
hedzsooo
Bukta lesz. Csicsas kinezet PC-n, felteve ha megvan hozza a vasad de ennyi. A Black Flag ennel tobbet tudott, pedig az ugye mar hany eves lett mara mar...

Uborkasoft ismet felulmulta magat, bakker. Kar erte igazan, lehetett volna kar 1 szuper jatek is belole.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...