Gizmo is csatlakozik a MultiVersus hőseihez

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 2.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb meglepetéskarakterrel bővül a MultiVersus névsora! A jövő héten a Szörnyecskék nagyfülű szőrmókja, Gizmo is belép az arénába.

Lassan annyi új hős csatlakozik a MultiVersushoz, hogy már alig bírjuk nyomon követni őket! Az első hivatalos szezon startját abban a tudatban kezdtük, hogy Rick és Morty lesznek a következő bunyósok, majd amikor megláttuk az új töltőképernyőt, biztossá vált, hogy Black Adam és Stripe is csatlakoznak a zavarbaejtően vegyes bagázshoz, jó eséllyel még Rick előtt. Arra viszont mi szem számítottunk, hogy a Gremlins (Szörnyecskék) legcukibb szőrmókja, Gizmo is pályára lép majd, márpedig a hírek szerint erre már jövő hét kedden sor kerül.

A MultiVersus Twitterén egy rövid teaserrel lengették be Gizmo érkezését, melynek láttán egyből beindult a spekuláció: mi van akkor, ha Gizmo és Stripe egy és ugyanazon karakterek lesznek, csak más skinnel? Esetleg lehet, hogy különálló, de igen hasonló képességekkel érkező "echo fighterekről" van szó? Nos, a játék tervezője, Tony Huynh gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta: Gizmo és Stripe két teljesen különböző karakter.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...