Folytatódik a Lost Planet?

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 18.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb Lost Planet-pletykától hangos a világháló: a játék holland terjesztője ugyanis weboldalán előrendelhetővé tette az esetleges folytatást.
Újabb Lost Planet-pletykától hangos a világháló: a játék holland terjesztője ugyanis weboldalán előrendelhetővé tette az esetleges folytatást.



A Lost Planet Colonies névre hallgató címről azonban senki sem tudja eldönteni, hogy mégis micsoda akar lenni. 2008-as megjelenésével (a terjesztő PC-re és X360-ra ígéri az új játékot) simán neveznénk második résznek, ám 30 eurós árával nem lehet több, mint egy kisebb kiegészítő. A Capcom hivatalosan nem kívánt állást foglalni az ügyben.
6.
6.
user1
Valószínűleg ismét nem leszek túl népszerű a vélemányemmel, de én azt mondom hogy ez a program bizony nem érdemli meg hogy ennyit foglalkozzunk vele. A grafika remek, a hangok is azok, az akció jelenetek is elfogadhatóak, de valami mégis hiányzik. A program hamar unalomba fullad. A pc -s demo rövid ideje nekem elég is volt ehhez. Majd azért kap még egy esélyt ha kijön a teljes. Mindenesetre azt elismerem hogy a gow -nál így is mérföldekkel jobb a játék....:)
5.
5.
Ca$h
Hmmm... izgatottan várom a fejleményeket! :)
4.
4.
nameless
jajjjjjjj hát ne ezzel foglalkozzanak már, hanem dobják ki a pc-s változatot >_
3.
3.
kenny22
jobban járnak egy kieggel, mert ahhoz meg kell venniük a simát is
1.
1.
SWBF2
Kiegészítő lesz vagy 2. rész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...