Bétázik a Torchlight: Infinite, friss látnivalók érkeztek

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 6.
  • Korai verzió
Link másolása
A kiábrándító harmadik epizód után valami egészen mással próbálkozik meg a Torchlight-sorozat. Az Infinite alcímen futó új epizód a Diablo: Immortal nyomdokaiba lép.

A Torchlight-szériára ráférne egy alapos gatyába rázás, de vajon az Infinite lesz az a cím, ami meghozza majd a kellő vérfrissítést? A Diablo: Immortalhoz hasonlóan ez a cím is egy PC-re és mobilra készülő, free-to-play üzleti modellel operáló ARPG lesz, a jó hír pedig az, hogy a legnagyobb érdeklődők már ki is próbálhatják a játékot. A napokban ugyanis elindult a Torchlight: Infinite zárt bétája (ehhez a Steamen kérhetünk hozzáférést), melyet októberben követ majd a nyílt tesztfázis.

Érthető tehát, hogy a próbakörök apropóján friss látnivalók is érkeztek. Ilyen többek közt a fenti gameplay-előzetes, amely a rövidsége ellenére is remekül bemutatja a stilizált, rajzfilmszerű látványvilágot és a látványos játékmenetet. Érkezett továbbá egy karakterelőzetes is, melynek köszönhetően az egyik játszható hőst, Frostfire Gemmát ismerhetjük meg közelebbről:

4.
4.
Chdz
#3: Én 27 percet bírtam... Nagyon látszik, hogy mobilra lett tervezve elsősorban.
3.
3.
Ganzer
#1: Kipróbálva 15 perc után törölve. Mocsok semmilyen fapados az egész, ennek a játéknak nincs lelke. A fejlesztő és egyben kiadó neve pont minősíti a játékot: XD
2.
2.
Ganzer
#1: Én is egyből megkaptam a kulcsot, rápróbálok PC-n, hátha leköt néhány órára.
1.
1.
Chdz
Mondom má kérek ticketet tesztre, egyből kaptam is, aki teheti kérjen. Lehet 1 óra után uninstall, én csak a kíváncsiság kedvéért nézem meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...